Hem > Forum > Ångest > Ångest ugh

Ångest ugh

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
 • Trådstartaren

  Hej! Det är första gången jag startar en tråd här, men måste verkligen skriva av mig nu. Jag har ångest precis just nu och jag har sååå mycket att göra. Jag och min klass började på en ny skola idag (lång och komplicerad historia, tar alldeles för länge att förklara), och jag fick lite panik för att vi hade finska med en helt ny lärare och hen vet inte om att jag SUGER på finska. Vi har en läxa tills imorgon då vi ska hitta tre jobb på nätet och svara på några frågor. Problemet är då att jag förstår inte frågorna och jag bara inte orkar bry mig längre.

  Jag började på körkortet i september och fyllde 18 i december. Min första plan var att ta körkortet i december, tror ni att jag gjorde det? Nej fan heller. Livet kom emellan så att säga. Har haft sååå stressigt med skolan och mitt mående och allt skit som jag inte orkar göra fast jag borde. Jag känner mig bara för att hoppa av skolan och bara liksom gräva ner mig under en sten för att slippa all stress och alla måsten. Värsta är nog ändå att jag håller allt inom mig (förutom min närmsta vän) och jag känner på mig att jag kommer bryta ihop snart. Jag är så nära att bara ge upp på skolan och livet. Med livet menar jag att jag bara inte orkar hålla på med det jag gör.

  Mitt humör pendlar så in i helvete på en hel dag. Ena stunden kan jag vara taggad på livet, andra stunden har jag panik och ångest över allting. För ett år sen skulle jag ALDRIG accepterat att jag har ångest. Tänkte alltid ”Jag är ju en glad människa, jag kan inte ha ångest”. Nu ett år senare har jag ångest nästan varje dag, olika starka varje gång. Jag har alltid varit en person som oroar sig över minsta sak och är väldigt ångerfylld.

  Hela 2018 har varit kaos. Speciellt hösten, den var värst. Jag mådde SKIT. Det gör jag än men men. Äh, jag vet inte längre. Det här blev flummigt och rörigt, precis som min hjärna. Jag var bara tvungen att skriva ut mig. Nu måste jag faktiskt göra den där dumma läxan, när jag nu fått lite hjälp av några kompisar. (jag skickade på snapchat och frågade)

  Får hoppas att morgondagen är betydligt bättre än idag. Hejdå

  Hur gick det med ångesten – har den löst sig?

  Bra med kompisar som hjälper en med läxor?

  Att oroa sig för saker är bra men det får inte ta över livet – det blir så jobbigt. Finns det något sätt du kan få din ångest under mer kontroll?

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.