Hem > Forum > Ångest > Ångest över jobbet

Ångest över jobbet

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
 • Jag är en kille på 19 år å har varit ute å arbetslivet i lite  mer än ett år å mitt nuvarande  jobb gör mig  väldigt stressad och jag känner mig lite deprimerad.

  Varje morgon är de en kamp om jag ska sjukanmäla mig eller inte för varje morgon vaknar jag med en grov ångest  över jobbet och tack  vare den stress jag får så sover jag säkert bara mellan 2-5 timmar per natt.

  Mina föräldrar  säger att i början av arbetslivet ska man acceptera å ha vilket  jobb som hellst  men är de verkligen sant om man verkligen mår skit varje dag av det.

  Jag sitter alltid å tittar på nya jobb varje dag å tänker att jag vill plugga vidare till det jag verkligen vill bli men de jag vill  söka till finns inte å söka förens nästa  år så vad borde jag göra söka nytt  jobb Eller försöka klara av detta jobb ett tag till?

   

  Hej du, hur mår du? Ser att det var länge sen du skrev men hoppas du vill svara. Hur mår du idag? Tycker inte man ska behöva må skit på jobbet varje dag. Visst, inget är kul varje dag men att alltid behöva må skit på jobbet är inte hållbart ur mitt perspektiv. Hoppas du har det bättre nu!

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.