Hem > Forum > Ångest > Ångest och stress över livet.

Ångest och stress över livet.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • Jag har haft ångest och mått dåligt sedan nioårsåldern.

  Kom till psykiatrin vid tio års ålder, ätit mediciner i mängder sedan tonåren men aldrig har jag fått må bra.

  Idag har jag passerat trettio och för ungefär en månad sedan gjorde jag två suicidförsök som resulterade i fyra veckor inom slutenvården.

  Jag mådde bättre men inte bra när jag skrevs ut för några dagar sedan men nu börjar jag må ännu sämre igen.

  Ångesten är löjligt kraftig och det känns som om jag ska bryta ihop vilken sekund som helst, jag känner mig skör som en fjärils vingar.

  Har börjat med en ny medicin och antar att den mycket möjligt kan ha ett finger med i spelet men jag vet ju inte hur mycket.

  Jag vill inte oroa min omgivning eftersom de senaste försöken var för så kort tid sedan men hur ska jag orka leva om det är såhär livet är?

  Jag ser ingen glädje i någonting, allting är tråkigt och jag har ingen motivation till något.

  Jag vet inte varför jag ens skriver men att skriva gör att jag i alla fall får berätta.

  Jag har haft ångest och mått dåligt sedan nioårsåldern. Kom till psykiatrin vid tio års ålder, ätit mediciner i mängder sedan tonåren men aldrig har jag fått må bra. Idag har jag passerat trettio och för ungefär en månad sedan gjorde jag två suicidförsök som resulterade i fyra veckor inom slutenvården. Jag mådde bättre men inte bra när jag skrevs ut för några dagar sedan men nu börjar jag må ännu sämre igen. Ångesten är löjligt kraftig och det känns som om jag ska bryta ihop vilken sekund som helst, jag känner mig skör som en fjärils vingar. Har börjat med en ny medicin och antar att den mycket möjligt kan ha ett finger med i spelet men jag vet ju inte hur mycket. Jag vill inte oroa min omgivning eftersom de senaste försöken var för så kort tid sedan men hur ska jag orka leva om det är såhär livet är? Jag ser ingen glädje i någonting, allting är tråkigt och jag har ingen motivation till något. Jag vet inte varför jag ens skriver men att skriva gör att jag i alla fall får berätta.

  God kväll här på Mind Forumet.

  * Har läst hela ditt inlägg / tråd här ovan.

  * Jag tycker Du skulle behöva vårdkontakter inom Öppenvårdsmottagning i ditt län och hemkommun eller grannkommunen inom Psykiatrivården, om Du inte redan har den kontakten med Öppenvården / Psykiatrivården ?

  * Har Du kontakt med någon psykolog eller en psykiatrisk sjuksköterska eller läkare som Du kan samtala med via Öppenvårdsmottagning inom Psykiatrivården eller via din vårdcentralen (=VC) / Husläkarmottagning ?

  * När Du säger din ”omgivning”, menar Du då att Du har kontakt med dina anhöriga / släktingar eller har Du svårt att kommunicera med dina närmaste eller har Du nära vänner Du kan prata ut (lufta lungorna) med?

  Du får mer än gärna återkomma till mig här på Mind Forumet om Du behöver prata ut / skriva av dig här…

  Kramar…

  På återseende…

  Trådstartaren

  God kväll här på Mind Forumet. * Har läst hela ditt inlägg / tråd här ovan. * Jag tycker Du skulle behöva vårdkontakter inom Öppenvårdsmottagning i ditt län och hemkommun eller grannkommunen inom Psykiatrivården, om Du inte redan har den kontakten med Öppenvården / Psykiatrivården ? * Har Du kontakt med någon psykolog eller en psykiatrisk sjuksköterska eller läkare som Du kan samtala med via Öppenvårdsmottagning inom Psykiatrivården eller via din vårdcentralen (=VC) / Husläkarmottagning ? * När Du säger din ”omgivning”, menar Du då att Du har kontakt med dina anhöriga / släktingar eller har Du svårt att kommunicera med dina närmaste eller har Du nära vänner Du kan prata ut (lufta lungorna) med? Du får mer än gärna återkomma till mig här på Mind Forumet om Du behöver prata ut / skriva av dig här… Kramar… På återseende…

   

  Jag har kontakt med öppenvården och min familj och vänner vet hur det ligger till…inte till fullo då jag är lite restriktiv med vad jag delar med mig

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.