Skapade svar

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
0
 • Vilken hopplös situation du lever i!

  Du resonerar och handlar väldigt bra när du skyddar ditt barn – fokusera nu på att skydda och rädda dig själv!

  Tankarna och känslorna du har är väldigt starka och farliga om de leder dig in på fel väg. Därför måste du ta dem på allvar och börja att sortera upp dem.

  Du har tidigare levt i och lever i en destruktiv relation som långsamt bryter ned din självkänsla och ditt egenvärde. Samtidigt har du sjukdomar som minskar din motståndskraft och förmåga att ta hand om dig själv.

  Tankarna på att ta ditt liv är allvarliga rop på hjälp – att du upplever hopplöshet och inte ser någon väg ut ur din situation. Men vilka finns i din närhet som du vågar säga det till? Har du någon, som kan ta emot det du känner?

  Om du inte har det, kan du ringa och prata med någon här på Mind. Det är inte lösningen på hur du ska komma ur din situation, men det är en bra början.

  Det som är risken med att inte prata med någon om dina känslor och tankar är att du blir fångade av dem, mår ännu sämre och kanske till slut, gör ett felaktigt val.

  Bara att du vågade skriva om dina tankar och känslor här visar att du vill prata med någon om det.

  Du får svara på det här inlägget, men jag hoppas att du pratar med någon närstående eller ringer någon på Mind som kan hjälpa dig.

   

  Skickar en styrkekram!

  som svar på: Våldtäkt och skam

  Hej!

  Vilken traumatisk upplevelse du varit med om!

  Du beskriver väldigt bra hur ambivalent du är om att prata djupare om händelsen. Men hur fungerar du i en relation med en man nu? Kommer upplevelsen tillbaka eller finns den inte där?

  Om du känner att den påverkar relationen, eller hur du själv mår, tycker jag att du ska fundera på att ha djupare samtal om upplevelsen, så att du får en chans att komma vidare.

  Har läst din berättelse och dialogen…hur mår du idag?

  Mm…ibland är verkligen livet inte rättvist! Jag vet inte varför de lämnar dig, men du verkar ha en sund inställning till att få en långsiktig relation.

  Har du stabila vänner? De kanske kan hjälpa dig att förstå varför du blir lämnad.

  Att du ändå försöker, gång på gång, betyder ju ändå att du vill ha en fungerande relation och det är något som du kan känna dig stolt över!

  Absolut förtjänar du inte att bli dumpad! Men du förtjänar att möta någon som förstår dig, och som kan möta dina behov av närhet på ett bra sätt.

  Försök att prata med någon känner dig väl, och som kan hjälpa dig att förstå hur du fungerar i en relation och vad du behöver. Sök sedan efter en man som kan möta dig där.

  Skickar en styrkekram!

  Lycka till!

  Du får chatta om du vill det

   

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
0