Skapade svar

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
0
  • Jag känner också stor hopplöshet över saker. Utmattning och depression har jag dragits med sedan början av året, jag är sjukskriven och har fått byta län pga att Stockholms resurser var totalt värdelösa. Får hjälp av psykolog osv men upplever inte att det hela hjälper riktigt. Har haft fruktansvärt mycket självmordstankar den senaste tiden. Försöker göra saker som jag vet att jag tycker om, men har slutat känna glädje i det mesta. Hur får man ork igen?

    som svar på: DÖDLIG SVARTSJUKA

    Jag har också problem med svartsjuka, som grundar sig i ett tidigare dåligt förhållande. Där fick jag höra att jag borde se ut på ett visst sätt och att jag får ”lära mig hantera saker”, dvs vara okej med att han t.ex. sov över hos tjejkompisar, var ute och festade med dem utan att höra av sig osv. Total brist på respekt och faktiskt inte konstigt att man började hata sig själv och känna sig otillräcklig och svartsjuk på andra.
    I mitt nuvarande har jag samma problematik, men jag kan prata om det på ett helt annat sätt med min partner och han har snarare inställningen att han vill hjälpa mig. Vi har dock fortfarande mycket problem och i början gillade han en hel del bilder på instagram. (nakenbilder, lättklädda bilder på tjejer etc)
    Det är förhoppningsvis slut med det nu, men det har tyvärr eskalerat i en värre svartsjuka där jag t.ex. ifrågasätter relationer. Är så less på att aldrig kunna känna tillit i ett förhållande. Du är inte ensam om din svartsjuka och som du säger, det behöver pratas mer om det.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
0