Skapade svar

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
0
 • Här får du en kram från en medmänniska ❤️. Jag hoppas du finner det du söker och att ditt liv blir till det bättre 🙏🏼

  som svar på: Ljusning, när?

  Hej! Jag jobbar också med att hjälpa andra. Det är tufft när man själv inte mår bra. Jag ska prova medicin för första gången och hoppas på att det tar mig upp en skjuts för att orka jobba igen.
  Jag har blivit tipsad om Escitolapram. Kanske du bör prova någon annan medicin än den du har?

  Jag funderar på att byta arbetsområde helt ett tag för att fokusera på annat. Jag skulle älska att ta hand om djur och vara i naturen ännu mer.

  Vad skulle du göra om det inte fanns några hinder?

  Hej! Jag hade en period med ångest gör 9 år sedan när livet var för stressigt. Nu har det kommit tillbaks pga utmattning och troligen depression på det. Det är verkligen så besvärande med grubblande och den här känslan av oro i kroppen. Det som hjälpte mig förra gången var poweryoga och boken Hemligheten. Det tog typ ett halvår och sedan var jag i princip ångestfri.

  Denna gång är det på ett annat sätt. Det är mer lugnare men jobbigare ändå pga. nedstämdhet och trötthet. Det är saker som jag behöver förändra för att det ska bli bra. Det behövdes rensas upp lite i ryggsäcken. Det som inte tas tag i pockar på i framtiden. Jag håller med om att det känns som att man missar saker i livet. Jag tycker att det känns som att livet har stannat och att alla lever på som vanligt och jag ligger hemma i min utomhussoffa typ.

  En bok som har varit till hjälp är ”Fri från ångest” med Lucinda Bassett. Jag tycker även att Yin Yoga hjälper med lugnet. Promenader i skogen är också bra för mig.

  Jag ska be om medicin på tisdag. Jag har fått tips om en bra medicin som flera har provat, Ecsitolapram. Jag får återkoppla om den är bra 👍🏼. Mot bättre hälsa!

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
0