Skapade svar

Visar 12 inlägg - 1 till 12 (av 236 totalt)
0
 • som svar på: Till alla oavsett

  Hej Purple Nomedi, ledsen du har sådär nu. Jag vet inte vad jag kan hjälpa men jag finns här, du kan skriva med, om du vill. Förstår din oro men prata med de på sjukhuset ändå om det. Skriv här också om du vill. Gå gärna in på ett forum jag kan tipsa om där det finns andra som gärna lyssnar och kanske kan ge råd. Kan inte säga du inte ska vara ledsen, och känner den där ensamheten. Men här finns oftast någon som kan ge dig lite omtanke, få dig känna dig lite mindre ensam. Forumet du får länken till finns ännu mer värme och omtanke, om du vill skriva där. Kommer lite senare gör länken.

  https://discord.gg/XY54Fe

  som svar på: Till alla oavsett

  Hej Purple Nomedi, ledsen du har sådär nu. Jag vet inte vad jag kan hjälpa men jag finns här, du kan skriva med, om du vill. Förstår din oro men prata med de på sjukhuset ändå om det. Skriv här också om du vill. Gå gärna in på ett forum jag kan tipsa om där det finns andra som gärna lyssnar och kanske kan ge råd.

  Kan inte säga du inte ska vara ledsen, och känner den där ensamheten. Men här finns oftast någon som kan ge dig lite omtanke, få dig känna dig lite mindre ensam. Forumet du får länken till finns ännu mer värme och omtanke, om du vill skriva där. Kommer lite senare gör länken.

   

  som svar på: Till alla oavsett

  Hej, tråkigt då samma som mig, och jag orkar inte heller skriva ibland. Men, vi får kämpa på.

  Kan kanske inte svara exakt varför du inte gör det, men kan ju vara flera orsaker och och kanske flera orsaker som går ihop med varandra och därför gör det ännu svårare att komma igenom. Säger inte du ska maila, bara en möjlighet såklart. Så, skitsamma kanske, men vi finns här för att hjälpa till den sista biten som kanske kanske gör det kommer förbi och blir av. En vänskaplig kram, från någon som vill hjälpa

  Okej, jag förstår. Då hoppas jag du kan fånga den tråden, att hitta kärleken. Är det frågor kring det så finns jag här, och gör mitt bästa som stöd för dig. jag själv söker den också, igen/numera. Men är inte så lätt så är glad för varje stöd jag själv kan få. Kämpa på! Styrkekram till dig! [email protected]

  Tragiskt när man läser hur du haft det. Jo, är svårt att hantera det du upplevt och upplever. vet inte heller om det är det som gör tydligt och klarare för dig. Kanske är ett bra steg att försöka landa med någon som där ni kompletterar varandra, och finns för varandra. Jo, förstår din tanke, men poängen tror jag är att hitta sig själv, både med sig själv och kanske med någon vid sin sida, och må bra. Sen hur man för egen del och med någon anna når det här med att må bra är en del av livet att hitta till. En del gör det genom att finnas och göra saker för andra. Andra kanske genom att resa. Ytterligare andra genom att uppleva med sig själv, och andra. Själv för egen del är det att träffa någon att finnas för sig varandra och andra.

  Jag känner från och till på samma sätt. Och jag har ändå kommit upp lite i åren. Vet inte hur länge jag ska känna det också. Kanske för alltid. 🙁

  Kom med i detta forum, kanske ger lite mer social kontakt.

  https://discord.gg/UZpWTCU

   

  som svar på: Någon som kan hjälpa?

  Hej Azure Beruno, fick du någon hjälp av det vi skrev här? Någon skolkurator?

  som svar på: Till alla oavsett

  Vad bra det blev som ska igen, men nu inte så många som skrivit här på ett tag. Kanske är bättre med er. Hoppas det är så.  Med mig är det bättre, men går upp och ner då och då. 🙂

  Hej, alla är värd att älskas. Så säger man, så är det nog också, men även jag tvivlar en del, men försöker komma tillbaka till att det kanske nog är så.
  Jag känner också igen mig att jag verkar bara förstöra de relationer jag har. Ändå några få jag ännu lyckats inte förstöra. Tror man inte gör det medvetet.
  Tror inte du heller gör det medvetet. Tror det blir så för man kanske har svårt med relationer. Så känner jag hos mig. Vill väl, men gör misstag ibland, för jag har den här svårigheten.

  Förstår det är lättare ha en riktig vän att prata med. Nu dröjde svaret men prova gärna detta forum så tror jag någon kanske svarar, och lite snabbare. Forumet är till för de som kanske saknar någon att prata med, någon som bryr sig som man kanske tror och uppfattar det.

  Är väl bra att reflektera över sig och hur man är, och tillsammans blir det oftast lättare att kämpa. Så tror jag. Tror det finns minst någon på forumet som både kan förstå och tro dig.

  • Detta svar redigerades för 2 månader sedan av en moderator. Anledning: på grund av att det strider mot användarvillkoren på Mind Forum
  som svar på: Någon som kan hjälpa?

  Hej Azure, bra du skrev här och berättade hur du har och haft det. Jag har inte samma historia men en del kan jag känna igen mig, t ex förlora någon nära. Hoppas du kommer tillbaka för det finns de här som bryr sig och kanske fler som kommer skriva och kanske känner igen sig mer i vad du skriver. Kan tipsa annars om ett forum på Discord som kan kanske vara till stöd också. Hoppas du kan må bättre snart. https://discord.gg/UZpWTCU

Visar 12 inlägg - 1 till 12 (av 236 totalt)
0