Skapade svar

Visar 12 inlägg - 1 till 12 (av 23 totalt)
0
 • som svar på: Shopping =lycka

  håller med om att shopping gör en lycklig. dock tycker jag att det är en ganska kortvarig lycka som uppstår efter man handlat något. känner du det också.

  som svar på: Någon som har bra råd?

  Hej, det låter tufft om hon lämnade dig och du fortfarande kanske är kvar i stadiet av att ni ändå hade det rätt så bra. jag skulle råda dig att ta dig tid att sörja ert förhållande. men sedan försök tt gå vidare. om hon inte vill vara kvar så var hon inte den rätta. Det är en klysha men det finns fler fiskar i vattnet och när hon kommer så vet du att ni kommer att få det toppenbra ihop. Lycka till!

  som svar på: Asperger

  oj, det lät jobbigt att känna så. jag brukar också bli trött av att träffa folk. men inte så pass trött. har du pratat med någon psykolog. det finns ju bra online psykologer som kanske kan hjälpa dig. annars lsd tänker jag mig inte får igång hjäran utan mer frikopplar den från livet 😉 nä  jag vet inte. bara spontant tänkte det.

  hej, ja jag håller med dig. det är ju väldigt märkligt att man som 15 åring ska veta vad man vill göra i hela sitt arbetsliv. det jag valde är inte det jag jobbar med nu och trivs ja. nja, det är väl sådär… men det rullar på… pengarna kommer in och ja det behövs ju för att betala livet. så nä det är verkligen inte lätt att hitta det man vill göra… och jag förstår verkligen ditt dilemma. för man kan ju hitta något man verkligen vill jobba med, något man brinner för. men då är det 5 års utb och sedan ska man få jobb som det också… nä, inte undra på att man blir bitter ibland 🙂

  som svar på: Skräck

  Är det en psykolog du vill prata med så tipsar jag om alla dessa online psykologer. jag brukar själv använda den man kan chata med. det brukar kännas väldigt bra att få skriva av sig och sedan få svar tillbaka. har du frikort är det gratis.

  som svar på: Ångest

  Har du några tips johan på hur de blir bättre?

  Ja välja gymnasieprogram är inte de enklaste, men jag tycker du ska välja det du vill och inte någon annan. Sen finns det mer i livet än pengar. Men visst de är bra att ha. Ekonom låter bra och de är väl bra betalt också.

  Jag kan känna igen mig till viss del i det du skriver, å specielt i varför måste allt vara en kamp. Läser man kbt böcker, självhjälpsböcker så verkar allt så enkelt. Sluta tänk och tänk inte i onda spiralar säger de. Ja men de är ju fan väldigt enkelt eller nja inte riktigt. 😉 men hoppas de blir bättre för dig. Kram

  Nä det verkar ju lite märkligt, fråga facket om du vill dra saken vidare,

  som svar på: ENSAM I STHLM – SE HIT

  Spännade de lät, finns redan många sådan klubbar på facebook såg jag. Men skadar inte med fler.

  Håller med föregående skrivare, de är aldrig för sent. Sen bitterheten som du beskiver känner jag igen mig i. Känner samma, hopplöshet. Få riktiga vänner, tråkigt jobb och ingen kärlek som vill ha mig. Men jag har tagit första steget och träffa en psykolog på vårdcentralen. Det känns bra som första steg.

  Tack för ditt brev! Ja, de var rätt så kämpligt sista delen av sommaren. Men det blev bättre efter det blev kallare, men jag har forfarande lite ångest kvar över att åka pendeltåget. Nu känns luften bättre på tåget och irritationen är mest i att de ska komma i tid eller komma alls 😉

  känner igen de där med instängd till en viss del. Jag känner att de är när jag inte har kontroll över situationen som ångesten kommer. Tack för dina tips. Jag brukar tänka och säga tyst för mig själv att jag ska acepteta ångesten. Då brukar de bli lite bättre. Men lätt är de inte. Motion är bra och att inte gå igång och tänka i onda cirklar. Men det är lättar sagt ön gjort ibland, de senare alltså. Lycka till själv.

Visar 12 inlägg - 1 till 12 (av 23 totalt)
0