Skapade svar

Visar 12 inlägg - 1 till 12 (av 607 totalt)
0
 • Trådstartaren

  Vill snart inte leva mer orkar inte med detta . Varför kan han inte bara höra av sig .

  Trådstartaren

  Han tyckte att jag va jobbig som skickade massa sms innan sa han .

  Trådstartaren

  Hur ska jag göra ? Våga skicka ett sms ? E inte ens säker på att det når honom eftersom han säger att han har blockerat mig . Eller ska jag vänta ett tag till innan jag skickar e så rädd att hans känslor ska avta för mig om jag inte gör något . Vet inte om han ens vill veta av mig .

  Trådstartaren

  Tror också att han inte helt vet själv vad han vill och inte mår så bra .  Men menar om kärleken är starkare än allt annat så borde den vinna, Att jobba med sig själv kan man alltid men vad hjälper det att inte ha kontakt . Han kanske har hamnat i mörka tankar han nämnde nått om att allt e svart för honom och att han har blivit en person som han inte ville bli . Kanske har något med hans ilska att göra , men varför ska han anklaga sig själv . Han skrev innan också att allt inte är mitt fel men det är klart jag känner mig misslyckad när han blockerar mitt nummer för att gå vidare , eller är det så att han bara vill ta hand om sig själv … så mycket man undrar och om vi bara hade försökt prata så hade vi kanske fått mer klarhet i vissa saker och hur vi ska rädda förhållandet .

  Trådstartaren

  Offrade både pengar och tid för honom han likaså för mig och vi planerade in saker vi ska göra till sommaren … Gråter nu börjar bli för mycket

  Trådstartaren

  Nej har inte vågat skicka sms . Skickade nått via messenger , men tror han ignorerar det . Skrev att jag va lycklig osv , . Han är 36 är själv lite yngre . Känner ju att han är den rätta i mitt liv , visst vi har bråkat men han har gjort mig till en bättre människa . Jag fattar inte varför de tog slut så fort , visst har han vissa problem med sig själv kanske det han behöver hjälp med att förändra . Men att inte ha nån kontakt alls med mig vad hjälper det ??? Förstår ingenting

  Trådstartaren

  Det låter som min relation jag hade för några år sedan . Jag förstår att du tänker som du gör . Men jag skulle vilja säga att lägg ingen skuld på dig själv . Är dock väldigt lätt att göra så . Ingen idé att juga ..det kommer ta tid att komma över . Men när man väl träffar någon annan så kommer allt kännas lättare . Men helt klart svårt att glömma när kärlek är inblandat.

   

  Tack för din omtanke , tråkigt att du varit med om liknande . Jag känner fortfarande saknad och känner att jag vill ändra på mig , bekräftelsebehov och känna mer tillit . Men han ger mig ingen chans , jag vågar inte kontakta honom är så rädd att han ska bli arg och avvisa mig . Jag är så ledsen känner mig totalt värdelös för jag verkar inte få fler chanser , är ca 1,5 vecka sedan det tog slut nu . Undrar varje dag vad han gör och om han tänker på mig . Han kanske vill att jag ska va lycklig men jag är inte lycklig utan honom , hade räckt med få höra hans röst . Håller på att bli tokig .

  som svar på: Behöver råd .
  Trådstartaren

  Läkarna dömer en på det sättet att om de vet man har psykiska besvär så tar de ej en på allvar vid andra besvär dvs när man blir sjuk .

  som svar på: Behöver råd .
  Trådstartaren

  Tack för ditt stöd och råd. Står i kö till psykolog så det tar lång tid . Har andra besvär som ej är psykologiska , svårt förklara eftersom jag vill va anonym . Så en läkare på min vårdcentral är att utesluta att prata med i dagsläget . Så nu vet jag inte alls hur jag ska göra, är i stort behov av att prata med någon för att må bättre . Kan i för sig byta mottagning , måste ju då prata med en läkare på vårdcentral och det går inte .

  som svar på: Mår skit helatiden
  Trådstartaren

  Kan nån radera tråden tack . Har varit i kontakt med er på forum och ni lovade ta bort denna tråd .

  som svar på: Mår skit helatiden
  Trådstartaren

  Ja glöm inte andas in . Ska sova . Känns bra att du går vidare . Sluta skriv då .

  som svar på: Mår skit helatiden
  Trådstartaren

  Jag står på egna ben och klarar det fint . Yes har gått vidare , känns som en befrielse .

Visar 12 inlägg - 1 till 12 (av 607 totalt)
0