Skapade svar

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
0
 • som svar på: Kärlek

  Intressant ämne! Jag känner som dig, det finns olika typer av kärlek. Jag har höft många kategorisera kärlek som antingen romantisk eller sexuell. Jag tror det finns fler än bara så, inte för att tala om all kärlek som inte är för en partner utan för ens familj eller vänner.

  Jag har i flera gånger i mitt liv hamnat i vägskäl, då jag gillat fler personer än en, men att jag då behöver välja vem jag vill fokusera romantiskt med. Då har jag behövt jämföra kärleken jag känner för personerna, vilket alltid är…otroligt svårt. Ofta då har jag behövt tänka mer praktiskt, inte känslomässigt. Tänka över vad för typ av relation jag helst vill ha, vad jag tror kommer gynna mig mest, förstå mig bäst.

   

  Nu kanske jag kom av mig lite i mitt svar, men du kanske förstår hur jag tänker.

  Trådstartaren

  Det låter som att du behöver någon form av fallskärm för att våga ta det här klivet? Ångestmottagningen funderar jag på om du kan kontakta för att känna att du har de att vända dig till ifall det börjar gunga rejält? Jag har också GAD och har stora problem med just ensamhet och självmordstankar. Min plan är att kontakta psykiatrin igen för att känna trygghet i att de finns där för mig. Det är därför jag skriver till dig nu om det kanske kan vara en god ide även för dig?

   

  Tack för att du svarar <3

  Jag går just nu hos ångestmottagningen, började på KBT mot just min GAD och sociala ångest. Just nu har vi behövt pausa KBTn pga denna relationskris plus kris med att jag också bör byta jobb. Men jag träffar fortfarande min psykolog veckovis, och det är det bästa i mitt lov just nu, en plats där jag kan släppa på allt jag håller undan hemma. Min psykolog är också så oroligt stöttande, och den bästa hjälpen jag någonsin fått från vården.

  Veckorna känns både som de flyger förbi, men också som att det alltid är så lång tid innan min nästa tid hos psykologen. Och även om de finns där för mig nu vet jag att så fort behandlingarna med mig är klara kommer jag förlora kontakten med dem…

  Skulle du vilja dela med dig lite om hur du känner kring att ha dem som en säkerhetskälla så? Kanske jag behöver ändra hur jag ser på det.

   

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
0