Skapade svar

Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)
0
 • som svar på: Tänker suicida tankar

  Har du funderat över antidepressiva? Det har hjälpt mig nu.

  som svar på: Tänker suicida tankar

  Om du vill prata så får du mer än gärna skicka ett mail till mig [email protected].

   

  som svar på: Tänker suicida tankar

  Jag skapade också en jävla soppa. Men det var det som räddade mig. Och du ska komma ihåg att du räddade dig själv genom att kräkas och skicka sms. Låt andra hjälpa dig nu! Jag har varit där du är för bara fyra veckor sedan. Och nu har jag lust och vilja att leva. Och att må bra i mig själv. Dit kan du också komma om du bara tillåter det.

  All styrka till dig! Du är värd kärlek och att få leva!!

  Har inget tips direkt på terapi annat än psykodynamisk. Men om du söker lugn i själen så kan jag tipsa om appen Insight Timer. Finns en uppsjö av guidade meditationer, kroppscanningar och lugnande musik. Det har hjälpt mig mycket för att hitta lugn i mig själv efter självmordsförsök.

  som svar på: Jag avslutar snart.

  Är det din ekonomi som får dig att tänka på att avsluta ditt liv eller finns det mer som är svårt för dig?

  Vad gör dig glad? Eller positiv? Eller lycklig?

  Jag tycker verkligen du ska prata om det. Du behöver hjälp!

  Jag pratade inte om det och försökte avsluta mitt liv för fyra veckor sedan. Men jag överlevde otroligt nog. Och är så tacksam för det idag. Efter en vecka på psykiatrisk klinik, mycket samtal och meditation mår jag bättre. Jag har fortfarande en lång bit kvar innan jag har det måendet jag vill ha. Men det som har räddat mig dessa fyra veckor är att jag har varit öppen med mitt suicidförsök. Det har gett mig stöd genom familjen, vänner och kollegor.

  Kan du prata med din familj? Finns det andra som du kan anförtro dig till? Känner du att det är omöjligt så måste du kontakta psykvården. De kan hjälpa dig! Har du tankar på suicid så har du redan intalat dig att du själv inte kan reda ut ditt mående.

  som svar på: Tänker suicida tankar

  Det är inte värt att ta sitt eget liv på grund av någon annan. Jag försökte göra det för fyra veckor sedan då jag har blivit dumpad och hon har gått tillbaka till sitt ex. Min chef hittade mig hemma och jag togs till akutvården.

  Jag känner igen det du säger att du inte vill bli hittad nerbajsad. Det ville inte jag heller. Däremot hade jag kissat ner soffan.

  Men jag ångrar mig djupt att jag gjorde ett suicidförsök. Jag valde att vara öppen med det och pratat om det och det har varit min räddning. För annars hade jag gjort det igen. Det finns troligtvis någon runt dig som du kan prata med. Gäller bara att våga. Eller våga ring psykakuten och lägg in dig.

  Det är en sån kraft i att bestämma att det inte är värt att ta sitt liv. Gör inte som jag!

Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)
0