Skapade svar

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
0
 • som svar på: Är det dags?

  Hej.. Har du ingen alls i din närhet? föräldrar? kompisar? grannar? Om så bara kassörskan på ica. Det finns alltid någon runt om en som älskar en lite extra, det är inte alltid man ser dom eller märker dom. Du vet innerst inne att hade du valt den vägen att släcka din låga skulle du såra många människor. Jag tycker även själv att begå självmord är ett fegt sätt. Det gäller att hitta saker värda att leva för. Varje människa har hamnat på jorden av någon anledning och varje person har en uppgift här på jorden. Ta vara på din chans till levnad här på jorden. Ta vara på din mat på bordet. Ta vara på dina andetag. Ta vara på det du har. Ta vara på ditt rinnande vatten du har. Ta vara på dina 24 kvadratmeter. Ta vara på det lilla extra. För nånstans där ute finns det någon som bönar och ber och önskar att den har det du har. Det finns alltid någon som har det värre än sig själv.
  Livet är pain in the as, väldigt mycket och ibland mer än vissa andra gånger. Men att avsluta sitt liv självmant, nja.. det ser jag inte som ett avslut. Varför vill man lägga den sorgen på andra människor. Varför vill man lägga den händelsen på någon annan..
  Ja visst att självmord får ju dig att sluta lida men istället för att du mår dåligt så kommer fler personer må dåligt. Tänk efter innan du gör något.
  Stay strong snälla. För min skull
  Känner du dig ensam? Försök tindra, hitta appar som får dig träffa folk. Chatta med folk. Att träffa folk är väll kanske inte det bästa just nu men är man den typen som skiter i rådande händelser så go for it. FÖRSÖK TRÄFFA NYTT FOLK. Ge dig ut i världen.. GÖR saker. Spräck denna mörka instängda hatiska tråkiga bubblan. Ens största fiende är än själv.
  Du måste börja sakta men säkert att ta dig ur denna situation. Och nummer 1 är att se förbi att du mår dåligt.. du måste släppa på att må dåligt är en vardags sak.
  Du måste ändra på saker som känns tungt, grått, dystert. Byt frukost, unna dig nått riktigt gott.. likandant med mellis lunch, middag, kvällsmat, nattkäk whatever. Börja träna? Börja ät hälsosammare. Böjra måla? Hitta din thing som du brinner för och som du mår bra av.. Jag vet vad du tänker, allt är en pest att göra, inget är kul bla bla bla. STOP IT NOW!! Det sitter bara i ditt huvud min vän. Du ska ur denna jävla bubbla. Kämpa, ge aldrig upp. Snälla snälla snälla

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
0