Skapade svar

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
0
 • som svar på: Det finns ingenting kvar
  Trådstartaren

  Jag har bara ingen motivation till att använda positiva affirmationer, det blir liksom ihåligt och bara ord. Speciellt när jag själv inte känner att det går längre att få ett bättre mående. Jag har mått bra i korta perioder under dessa år. Det var väl trevligt och kul men det gör inte att jag vill fortsätta leva ändå.

  Finns det någon möjlighet att få hjälp på något annat ställe än samma instans som denna person fortfarande jobbar kvar på? Att anmäla skulle kanske kunna bli en del i att gå vidare från det som du blivit utsatt för om det känns rätt och du har orken att anmäla. Det låter som att detta är en stor del till ditt mående idag, om du inte skulle anmäla, känns det som att du får verktyg att gå vidare från detta med hjälp av psykologen?

  Trådstartaren

  Intressanta frågor som fick mig att tänka till. Har först tänkt att jag är liksom nöjd och känner mig ganska klar med allt bara. Jag har upplevt tillräckligt. Samtidigt känns det som att det som man skulle kunna uppnå i detta liv inte är tillräckligt om det skulle fortsätta. Makes sense? Egentligen är det väl massa skit som ligger under ytan som jag bara stängt locket till. Jag har gått hos psykolog i 3 omgångar för några år sedan. Det hjälpte väl ett tag, har verkligen vänt ut och in på mig själv och jag är väl expert på mina ”dåliga” tankar/sidor/mönster eller whatever men kommer alltid tillbaka till samma ruta så det är väl min personlighet. Men jag är också så trött på mig själv, jag orkar inte prata om mig längre.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
0