Skapade svar

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
0
 • Trots allt strul verkar det som att du o din sambo har en bra relation. Jag tror personligen att kommunikation är väldigt viktig i sådana här situationer och att även försöka hitta vänner runt omkring, som man litar på och kan stötta sig mot. Lycka till och stor kram! <3

  som svar på: Känner sån skam

  Jag känner igen den känslan du beskriver så bra. Jag vet inte vad du har vart med om, men jag vart som barn sexuellt utnyttjad vilket har satt sina spår… jag lovade mig själv att aldrig prata om det och ingen skulle få reda på det för att jag kände sådan skam och äckel (vilket jag fortfarande kan känna även idag). Men jag har förstått att för att jag ska kunna gå vidare måste jag acceptera det som hänt och förstå att det var inget jag kunde gjort, jag gjorde inte felet och jag jag tog steget att öppna mig för någon och pratade. Vilket gav mig perspektiv. Och det var så skönt att inte behöva böra på det själv.

  Vill bara säga att du är inte ensam och det finns hjälp att få. Och våga be om hjälp även fast det känns skammligt och jobbigt så vill det allra flesta människorna hjälpa!

  Kram ?

   

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
0