Skapade svar

Visar 8 inlägg - 1 till 8 (av 8 totalt)
0
 • Trådstartaren

  Hej trevligt att talas vid Micke!

  Tack för insikten du ger mig i dessa traditioner.
  Det stämmer överens väl med bilden jag hade.
  Hade en gång en svensk flickvän och då fick jag vara med och fira, det var väldigt trevligt och vänligt av dem.

  Tycker definitivt du ska avfyra de där fyrverkerierna, om inte för 2020 så för ett bättre 2021.
  Jag känner personligen någon/några som drabbats av tragiska händelser på grund av det som karakteriserat 2020 och förstår om man inte är på lika gott humör att fira som vanligt.

  Trådstartaren

  Jag har precis börjat engagera mig men det verkar som en bra organisation med förnuftiga medlemmar.
  Känns bra att ha intellektuella konversationer med dem för hur vi kan försöka bidra till samhället.

  Arrival of the Birds finns på Spotify också med andra ljud än piano av Francesco Parrino. Jag blev väldigt berörd av den filmen och läser för närvarande Stephen Hawkings sista bok innan han dog.

  Hoppas att du kan följa det här inre intresset du har för fotografering och i balans med din vardag låta det ta över allt mer tills det till slut förhoppningsvis kan bli din heltidssyssla. Låter ju väldigt kul och tror de flesta skulle hålla med!

  Eftersom jag bara kan tolka andras verk, är musik för mig inte associerat starkt med känslor för stunden. Jag kan lyssna på dödsmetal när som helst mer eller mindre och sen bara byta till pianomusik eller pop. När jag väl kan spela på gehör och improvisera först få tror jag att känslorna kommer vara vad som styr min musikaliska kreativitet och uppfattning.

  Trådstartaren

  Tack för dina snälla kommentarer!

  Jag bara försöker hålla kalorierna nere för att gå ner I vikt. Man märker på kläderna också ibland om man blivit smalare.

  Jag joggar ute med konstant tempo och försöker göra en viss sträcka på mindre tid varje gång. Funktionell styrka fungerar inte för mig på grund av min förhållandevis svaga kropp jämfört med kroppsvikten, så inget utegym än. Jag bor i Helsingborg och joggar på cykelvägar och finns inte så mycket folk ute såvida man inte joggar i stan.

  Ska testa pianolektion på distans, är tveksam till det men får se om det funkar. Annars spelar jag en videor på det jag bemästrar och publicerar. Och i bättre tider har jag även haft offentliga konserter. Spelar inte klassisk musik då jag inte är skolad och dessutom gillar jag det inte. Både pop- och till och med hårdrock-piano börjar bli en grej tack vare skolade och begåvade Youtube-pianister. Jag spelar Francesco Parrinos mäster-arrangemang av kända låtar. Tycker han har överlägset bäst stil!

  Trådstartaren

  Jag tränar på olika sätt: Hemma, på gymmet och ute. Handlar och lagar mat. Läser. Engagerar mig ideellt på MÄN och håller ett spanska/svenska språkutbyte online på meetup. Spelar även piano och tar för närvarande privatlektioner i det på avancerad nivå.

  Mår oftast dåligt på kvällar och helger och kan känna en tomhetskänsla.
  Är väldigt extrovert.
  Tips är för personer som mig att lägga sig tidigt och sköta om den fysiska hälsan extra mycket.

  Trådstartaren

  Hej Red Simyna.

  Tack för ditt välkomnande och fina svar.

  Jag har funderat på att kolla på handbollen.
  Du låter extrovert som mig, bra tips med telefonsamtal.

  Slack låter också intressant, hittills bara använt Google meets och Zoom.

  Trådstartaren

  Attans märkte inte att jag valt fel rubrik för tråden.
  Ny här.

  Trådstartaren

  Attans märkte inte att jag valt fel rubrik för tråden.
  Ny här.

  Trådstartaren

  Jag tar promenader. Försöker läsa. Försöker engagera mig ideellt lite. Handlar mat och åker till ett stort gym ansvarsfulla tider. Lagar mat. Tränar hemma på en yoga-matta.

Visar 8 inlägg - 1 till 8 (av 8 totalt)
0