Skapade svar

Visar 9 inlägg - 1 till 9 (av 9 totalt)
0
 • som svar på: Att få barn…

  måste kännas oerhört jobbigt om den man har blivit älskad av har blivit galen. För din egen skull och ditt framtida barn se till att du har ordnat upp ditt liv. Om tanken att fosterhem finns med i  bilden av att skaffa barn, då ska du nog fundera många gånger innan. Att skaffa barn är det mest egoistiska en människa kan göra. För varken du eller jag har fått välja om vi ville bli födda. Så tänk efter innan om du kan ta hand om ett barn……jag förstår att du vill ha barn men kommer barnet vilja ha dig.

  som svar på: Att få barn…

  Jag menar att om det andra är det du råkat ut för när det är en partner. Så låter det som du är missnöjd. Därav att inte känna sig älskad. Klart att du ska ha/skaffa barn om det är det du känner.

  Finns många som blir med barn av olika anledningar. Bara du är nöjd.

  jag utgår från mig själv….jag tror att det är mina känslor som styr att man inte känner sig förstådd. Att man har blivit skadad känslomässigt vid en skilsmässa. Oavsett vilket förhållande man har till sina föräldrar så är det känslor som har smugit sig på efter en skilsmässa. Som barn samlar man på  sig en massa känslor från obesvarade frågor som man har som barn. Som vuxen kommer det som man kände som barn ikapp. Det är dem känslorna tror jag som man känner att ingen annan förstår.

  Bara mina egna funderingar

  Hur har det gått med förhållandet till killen?

  som svar på: Att få barn…

  Av det du skriver så tror jag att du aldrig har blivit älskad….om du bara vill ha barn men inte det andra så fundera en gång exstra på varför du din kropp skriker.

  Vad roligt att du har fått upp ögonen. Starkt av dig att prata ut och säga hur du känner. Hoppas ni löser det här annars vet du vad du ska göra. Framförallt ge inte efter.

  En liten fråga jag undrar när du skrev att du inte vet varför det blir så här.

  Känner du dig ensam? Inte att du inte har vänner utan att ingen förstår.

  Är du skiljsmässo barn?

  Du behöver inte svar om du inte vill.

  Jag tycker att man aldrig ska behöva göra något som känns motbjudande bara för att känna sig älskad. Om han inte förstår att du behöver tid så måste du vara mer tydlig. Han behöver nog raka svar och då kan du inte ge efter. Ger han dig inte den tiden och förståelse så tror jag du alltid kommer känna ett obehag mot dig själv. Man ska känna sig bekväm i en relation från båda håll. Han kanske triggas av att du säger en sak och gör en annan.

  Har du någon kontakt med kompisen? Förstår att det kanske inte står överst på listan men du mår så dåligt och kompisen är orsaken. Skulle du kunna prata med honom och berätta vad han har gjort DIG inte bara din fru. För att kunna gå vidare.

  och min kropp blir okej för att jag gillar honom!!!!!!!

  Vad menar du med det? Vill du eller vill du inte?

  Att säga en sak och visa en annan är som med barn. Funkar inte.

  Respekterar han inte ditt beslut så skulle jag gå om du nu känner att du inte vill vara nära honom.

  som svar på: Ingen livsglädje

  Hej!

  Känner igen dina funderingar kring vem är jag. Att tappa sig själv inte förstå varför andra har det så enkelt med sina liv med JAG springer runt i mitt ekorrehjul och gång på gång kommer samma frågor upp.

  Är det bara mina egna förväntningar och krav som gör att jag mår så här? Varför har jag sådana krav?

   

Visar 9 inlägg - 1 till 9 (av 9 totalt)
0