Skapade svar

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
0
 • som svar på: Julångest
  Trådstartaren

  Jag gick på Friskis och tränade ett pass. Ska försöka sova nu. Det känns lite lugnare, kanske för att jag jobbar i morgon. Det brukar vara värst natten innan jag är ledig. Jag har gjort som du skrev och druckit mycket vatten. I går har jag inte koll på vad jag åt eller drack. Kommer inte ihåg att jag lagade någon mat så det är nog som du skriver. Tack för dina fina ord. Det betyder allt. <3

  som svar på: Julångest
  Trådstartaren

  Tack snälla ❤

   

  Tack, jag läste dina ord om och om igen inatt.

  Det blev en gräslig natt igen. Det känns så tydligt. Precis som när jag skrev så känns det i kroppen innan. Jag överlevde ännu en natt men känner mig väldigt mosig i huvudet nu. Ögonen svider och jag har en lite tryckande huvudvärk. Jag har nog bara sovit några timmar nu på morgonen. Det går inte när ångesten kommer. Jag drunknar, så känns det.

  Jag förstår inte varför dom gör så här mot mig och bryr mig inte om det längre. Först vill jag bli frisk sen kan jag ta tag i såna frågor. Jag tror inte jag kommer att bli frisk. Det är problemet. Doktorn säger att jag kommer att gå på samma medicin i ”många år.

  Jag vill vara som alla andra men jag kommer kanske aldrig att bli det. Jag vill slippa julen. Sova bort allt och vakna någon annan stans där det inte gör ont att leva. Är det verkligen för mycket att önska sig? Jag tar ju inte bort något för någon annan.

  Jag hoppas att jag somnar ikväll. Jag brukar göra det när jag är så här utmattad.

   

   

   

  Håll dig från såna branscher. Du kastar bort ditt liv.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
0