Skapade svar

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
0
 • Trådstartaren

  Hur tog du dig igenom det? Känns omöjligt

  Trådstartaren

  Ja livet är tufft att leva och det kommer dalar och toppar hela tiden. Det svårta är att lära sig överleva dalarna och att inte falla för djupt. Det är utmattandd att må dåligt, prova att gå en rask promenad varje dag, det låter löjligt med det är bra både för kropp och själ. Sen tycker jag du borde prata med någon professionell om dina tankar men klmmuhåg det är bara tankar. Låt de komma och gå.

  jag tränar regelbundet, så det har aldrig hjälpt mig mot depressionen. Jag pratar med professionella, men jag har en förmåga att manipulera läkarna och psykologerna genom att säga att allt är bra. Jag orkar inte öppna upp mig för andra, vill inte bli inlagd.

  Trådstartaren

  Finns det någon miljö som du mår bättre i? Vad önskar du dig mest av allt i livet? Kanske kan de två frågorna hjälpa dig att förstå vad du behöver för att börja må bättre. Önskar dig allt gott.

  jag mår inte bättre nånstans. oavsett var jag är känner jag mig ensam. Vad jag önskar mest? Jag önskar att jag aldrig behöver ha dessa tankar, det är min största önskan, har alltid varit.

  som svar på: Meningen med livet
  Trådstartaren

  Jag önskar att jag kunde leva i nuet, men jag vet inte hur man gör det. Jag har alltid blickat bakåt eller framåt där jag bara ser misslyckanden. Och jag tänker varje dag på vad som skulle kunna ge mig meningen med livet, men hittar aldrig svaret. Jag söker ständigt, men hittar aldrig ett svar. Vet inte om jag skulle säga att familjen är meningen, visst jag lever idag bara för att inte göra familjen besviken, men varje andetag jag tar är en besvikelse för mina föräldrar. De säger såklart inte det, men jag fattar att jag är en besvikelse. 25 år och bor fortfarande hemma, har knappt några vänner eller en pojkvän. Orkar knappt jobba eller att ens andas. Haha, det låter sjukt, men psyket kanske är där jag hör hemma. Men jag är så jävla duktig på att dölja hur jag mår. I mina journaler står det att jag har lätt depression och inte är suicidal. T.o.m. när jag får hjälp får jag inte rätt hjälp för jag är så fuckad att jag manipulerar och får dom att tro att det är bättre än vad det egentligen är.

  som svar på: Har jag Aspergers?

  Jag har Asperger (eller som det heter idag: högfunktionell autism, tror jag) och det du beskriver låter precis som att du beskriver mig.

  Det behöver visserligen inte betyda att du har det. Men gör en utredning om du vill veta.

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
0