Skapade svar

Visar 12 inlägg - 1 till 12 (av 20 totalt)
0
 • som svar på: Vad ska jag göra?
  Trådstartaren

  Någon som vet hur man tar bort tråden?

  som svar på: Vad ska jag göra?
  Trådstartaren

  Förlåt, jag vet inte om du har möjlighet att ringa? Är han hemma hela tiden? Om inte så borde du kunna ringa när han är på jobbet. Ring polisen.

   

  hej!

  jag bor inte med personen som misshandlade mig. Men personen vet vart jag bor och hotar med att komma till mig och slå ihjäl mig. Personen misshandlade mig utan någon grund alls och är helt psykiskt instabil och håller på med mycket tyngre droger. Om personen kan misshandla mig enbart för att jag existerar är jag rädd för att en anmälan kan vara min död. Helst hade jag bara flytt landet med skyddad identitet.

  Trådstartaren

  Hej!

  läste ditt svar nu och tack för din text och tid, fick en fin bal och student. Började direkt arbeta heltid med något som jag tyckte var otroligt roligt, fick även bo ensam (bort från sjuk mamma) i min systers lägenhet 3 veckor vilket gjorde att jag fick en paus. Nu när jag är arbetslös kommer ångesten tillbaka, kämpar en ständig kamp med mig själv varje dag om att inte skära mig. Pratar med kurator och kommit fram till att mitt självskadebeteende grundar sig främst på att kunna kontrollera smärtan själv och sedan av självförstraffning. Vilket resulterar i att jag skär fler gånger än djupt, vilket resulterar i att det sedan knappt syns som slutar med att jag får mer ångest för att jag känner att jag inte straffat mig själv tillräckligt, blir en enda stor spiral.

  Trådstartaren

  @teal cofude

  Tack för ditt svar! Känns bra än så länge, varit ledig i 3 veckor och mått helt okej, men är rädd att få återfall när jag börjar skolan igen då mitt psykiska mående och orken/energin krockar 🙁

  Har en som vet om det och det känns skönt iallafall!<3

   

  Trådstartaren

  @purple fovema

  Blir ledsen av att läsa det! Var stolt över dig själv att du klarade av att visa dina ärr för tatueraren, det är ett steg i rätt riktning!

  Hoppas du någon dag vågar ta hjälp med ditt mående och kunna berätta för dina närmsta!

  kan tänka mig att 4 år av att ingen vet hur illa man mår måste vara skit 🙁

  Ta hand om dig och var stolt över dig själv för varje timme du är skadefri, massa kramar<3

  Trådstartaren

  Tack snälla för en jätte fin och peppad text! Varit skadefri nu i 2 veckor och det känns bra än så länge. Köpte min dröm klänning i helgen och sket fullständigt i alla andra, försökte bara fokusera på att hitta min klänning. Student och bal dagen skrämmer mig fortfarande men får försöka ha bra stöd runt om kring mig. Har otroligt bra läkekött så det ser inte så allvarligt ut iaf. Tack igen för en jätte bra text❤️

  som svar på: Är det normalt?
  Trådstartaren

  I hela mitt liv så har andra skadat mig på ett eller annat sätt, känner att om dom skadar mig så förtjänar jag det. Tycker jag är en äcklig människa som inte är värd någonting. Måste straffa mig själv för att vara en människa som inte värd någonting

  Jag lovar dig att du är värd så mycket!

  En riktigt stor eloge till dig som fortfarande stannar kvar hemma och lägger all din kraft och energi på dom som spottar på dig. Sätt alltid dig själv i fokus, för du har alltid kvar dig själv. Har du vågat säga ifrån till din mamma?

  Hade jag varit du så hade jag packat en väska och sovit hos pojkvännen några dagar, du behöver få andas ut lite. Har du berättat till din kille hur du mår och vad som händer hemma? Annars hade det nog varit bra, kanske han han ta kvällen ledigt för att bara visa vilken fantastisk människa du är!

  Jag önskar bara jag kunde åka till dig och ge dig en stor kram, du förtjänar att bli sedd och du förtjänar att bli älskad.

  Glöm aldrig bort hur värdefull du är, även fast jag inte känner dig så får jag en magkänsla om att du är en sån fin människa<3 (suger på att formulera mig)

  Trådstartaren

  Tack för ditt svar!

  för några år sedan var jag ganska öppen med mina känslor men för typ ett halvår sedan så stängde jag av helt, allt blev för jobbigt helt enkelt. Därför har jag svårt att berätta mer allvarliga saker om det inte kommer på tal, är rädd för att folk ska tro att jag vill ha uppmärksamhet, vilket jag absolut inte vill. Jag vet att dom i min närhet förr eller senare kommer att se dom men jag är inte stark nog för att det ska hända idag, eller nästa vecka. Jag har velat ha den typen av modeller på klänningarna i 3 års tid, hade önskat att det fanns något som är lite ”finare” som man kan slänga på sig. Sen också att jag inte vill visa mina ärr för hundra stycken människor :(. Ska även på spa med min familj om 3 veckor, så har panik för det! Sen ska jag även åka och prova balklänningar om 3 veckor, kommer det se konstigt ut om jag sätter på mig en kofta över klänningarna?

  Åh gud så många frågor, bara cirkulerar om och om i mitt huvud 🙁

  Hej!

  Det finns privata psykolog mottagningar som du kan vända dig till, det kostar lite men tror inte det finns långa väntetider där.

  Kan tyvärr inte hjälpa dig med mer än det :/

   

  Hej!

  Det är inte ditt fel att din pappa gick bort, du var ung när det hände och inte ditt ansvar. Förstår att tanken om att du kunde gjort något finns men ingenting är ditt fel!

  Är dålig på att formulera mig och kanske inte är så stöttande men kanske kan du boka en tid hos skol kuratorn eller annan psykolog. Tror du hade behövt ha någon att prata med som också är proffesionell. Eller kanske du vågar prata med en kompis om ditt mående.

  Förstår vad du menar med att du känner dig ensam, själva den känslan kan man känna även fast man har bra och stöttande människor runt om kring sig.

  Ditt liv är inte meningslöst även om du känner så nu, även fast det känns som du inte har något att kämpa för så kämpa för en bättre framtid. En partner kommer när den kommer, jag tror mycket på att den kommer när man är redo för det, du har många år framför dig så stressa inte över det!

  Om plugget känns för jobbigt så kontakta din special pedagog på skolan för att få lite mer struktur och hjälp med det hela!

  Kämpa på, jag tror på dig! <3

  som svar på: Någon som kan prata??
  Trådstartaren

  Förlåt, Har inte varit inne på ett tag så såg det nu! Är du fortfarande aktiv så berätta gärna, det är skönt att inte känna sig ensam!❤️

Visar 12 inlägg - 1 till 12 (av 20 totalt)
0