Skapade svar

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
0
 • Ansträng dig inte så hårt för att passa in när du är gjord för att stå ut!

  Sök plats efter vad som passar dig, sen är det ju väldigt svårt att veta i förväg vad som passar. Men praktik är ju ofta en kort tid då man får känna sig för och upptäcka vad som passar en och utvecklas på ett personligt plan.

  https://www.youtube.com/watch?v=BZfxNd8LG8c

  Ovan är en bra video att se för att känna att du är bra som du är!! Du duger precis som du är!

  Kläder kan absolut göra att man känner sig mer självsäker. Men köp det som är DU.

  Var bekväm och vet att du duger, det räcker!

  som svar på: Orkar inte längre

  Jag orkar inte heller länge!!! Byta liv??

  Man ska vara försiktig med vad man önskar sig! Ett slitet ordspråk men det stämmer! Jag kom in på denna sida för att jag känner att jag orkar inte mer som din rubrik säger. Jag har 3 barn, nej förlåt glömmer alltid att den ena är min man (han du är så avundsjuk på att jag har) Jag jobbar heltid (hatar mitt jobb men när ska jag få tid , ork att göra nå åt det?) , jag hämtar och lämnar på dagis, jag gör barnen klara på morgonen, jag löser alla bråk och situationer med barnen, jag lagar mat efter att jag handlat den. Jag nattar dom efter att vi tittat på barnprogram. Jag har svårt att somna på kvällen för jag känner mig stressad, arg och mår dåligt. Barnen är asjobbiga! ( tänk en gång till om du VERKLIGEN vill ha barn) Jag vet inte längre vem jag är!! Eller Jag är en stressad, arg, utbränd mamma. Jag är en sur fru. En sur fru som aldrig känner för att ligga. Hur skulle jag orka det?? Jag planerar semestrar och det du ser är en fin bild runt poolen med glada barn med glass runt munnen och min man som kysser mig på kinden. Om du hade varit där hade du sett sanningen. Min man sitter med sin mobil och en öl eller vilar på rummet då solen är för varm och jag som springer runt med barnen och skriker nej och säger ursäkta till andra föräldrar då min yngsta nyper ett annat barn i poolen medan den äldsta inte vill ha blöja på sig och det är ingen semester!! Min man tar aldrig på mig, han kysser mig inte om jag inte ber. Visst jag slipper laga mat och diska och städa men jag vill ligga vid poolen med en bok och dricka en god drink. Kan du inte åka utomlands med någon kompis? Det vore ju en dröm att kunna göra det! Du skriver att du har vänner och tränar, för mig är det DU som lever drömmen!! All tid då du får se vad du vill på tvn, du kan äta vad du vill när du vill. Du kan gå på en promenad. Bara öppna dörren och gå. Jag vill ha tid för mig själv!!! Utan att vara självisk.

  Fast jag vill också ha den fina versionen av en familj som du tänker på.

  Passa på att njut av din ensamhet och friheten att göra vad du vill. Tror faktiskt att många på nyårsfirandet var avundsjuka på att du inte hade nå barn du skulle hem tidigt till eller inte kunde dricka som du ville för det är för jobbigt att vara bakis med barn. Och du har det ”spännande” singellivet där du kan gå runt och vara kåt och glad och ligga med vem du vill!

  Vad är en familj? Min familj består av 4 individer som lever under samma tak. 2 i stort behov av hjälp och 1 Jättebäbis som tror den bor själv med städhjälp och så jag en sönderstressad, sur mamma/ fru som aldrig har lust. Kul liv byta?

  som svar på: Ensam i ett folkhav

  Jag känner igen mig i din text. Men jag har aldrig haft problem att umgås över ålder, för mig är det bara en siffra. Jag kan hänga med min 80 åriga farmor eller 18 åriga kusin eller ha en kompis som är 50 år. Det viktiga är att jag kan vara mig själv och känna att jag blir accepterad. Jag har alltid haft svårt att släppa in människor. Jag har svårt att lita på folk men om du kan bevisa att du är en god människa som vill mig väl och ser till mitt bästa utan baktankar ja då har du världens bästa kompis! Kommer det ta tid? Svar Ja men det kommer vara värt det. Någonstans på spektrumet (autism) hittar du mig men jag har inte blivit diagnostiserad och det är inget jag behöver bli heller. De flesta människor har antagligen någon liten släng av något. Jag är introvert och samlar kraft när jag är själv. Att veta hur man själv är, tycker jag är det viktigaste. Kom ihåg att DU bestämmer vem som har rätten att döma dig!! Tack för att du tagit tiden att skriva uppsatsen 🙂 Det är roligt att läsa när människor delar med sig så öppet.

  som svar på: Ensamhet i skolan

  Jag hoppas att du har en vän idag! Du verkar vara en klok själ. Kvalite före kvantitet har jag alltid sagt. Läste nyss en artikel om ensamhet och att det är ett stort problem i världen. I Japan begår fler människor över 60 år små brott så att de hamnar i fängelset och slipper vara ensamma, så sorgligt!  Jag känner igen mig i det du skriver. Kände mig alltid utanför i skolan. Svårt att lita på folk då de ofta berättar saker vidare för att bli/ vara populära. Vi har lärt oss på ett jobbigt sätt men jag säger som er andra alla ska vara med! Tror vi har en viktig roll i samhället vi alla ska vara med och trivas människor 🙂

  Vi är alla lika, jag fattar det!

  Precis som dig förstår jag inte hur så många kan missa det. Besökte en storstad i helgen. Massa människor som springer omkring och ser sura ut, som glor i sina mobiler, stressar runt. Ensamheten är ett stort problem idag. Folk tittar på mig med och jag tittar på dom, men utan ord är det svårt att förstå. Jag kan se om du ser ledsen ut men om du inte förklarar kan jag inte veta varför och samma när du skrattar. Vi kan dela en tår eller ett leende och det kan värma men ord är av största vikt för att vi ska förstå varandra. Du verkar mycket klok. Fortsätt le mot folk så kommer någon möta ditt leende. Du har en diagnos men glöm inte att du inte är din diagnos! Du är en underbar människa!

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
0