Skapade svar

Visar 8 inlägg - 1 till 8 (av 8 totalt)
0
 • som svar på: Hund

  Men gud så fint. Blir tårögd här…

  Tänk om man kunde göra så…skriva till sitt älskade husdjur. 💖

  🙏

  som svar på: Behöver råd….

  Hej,

  Som lagerarbetare så tar det mycket på kroppen. Så förstår det har slitit på din kropp. Jag är själv inte en person som gillar att gå på gym eller så. Men har fattat tycke för Pilates och Yoga samt mindfulness. Detta gör jag hemma. Ett sätt att i ett lugnt tempo stärka sin kropp. Inget med att lyfta vikter eller så. Eller varför inte dansa? Tycker du om att dansa och bara få släppa loss så kan jag tipsa dig om Kukuwa på Youtube, afrikansk dans träning. Det känns så härligt efteråt och inte alls som man tränat utan varit på afrikanskt party.😅 Så börja med lätt Yoga eller Pilates så lovar jag dig att du kommer stärka kroppen fast på annat sätt. Passar för vem som helst oavsett ålder eller storlek. (Jag jobbar inte med Yoga eller så, utan bara skriver av egen erfarenhet pga att jag lidit av depression)

  Kram på dig!🙏

  som svar på: Jag vill bli en fågel

  Tänk om man kunde förvandla sig till något annat? Att vara ett träd som du säger. Eller vara en fågel som får flyga fritt.

  Även om självmord kan kännas som den sista utvägen så är det inte lösningen på problemen man har. Jag har själv varit där. Man måste börja inifrån. Precis som en lök har vi många lager som måste bearbetas.

  Ta hand om dig!💖🙏

   

  som svar på: Hej

  Håller med föregående talare. Verkligen tråkig och jobbig situation du hamnat i ovanpå det här med Corona.

  Jätte starkt av dig att du tänker i dom banorna att du vill skaffa hjälp. Har man levt länge med sin partner så känns det jobbigt att bli ensam. Det är helt ok att känna sig rädd.

  Men när en dörr stängs, öppnas en annan. Du kommer klara dig igenom detta. 🙏💖

  Hej,

  Man kan älska barn utan att vilja ha själv. Är själv sambo och frågan om barn har kommit upp. Men jag känner inte det behovet av att skaffa barn. Händer det så händer det, visst. Inget vi jobbar på. Tycker inte att man ska skaffa barn bara för andra tycker det eller får påtryckningar. Det är helt ok att inte vilja skaffa barn. Det är faktiskt inget som säger att man måste göra det. Finns inga måsten eller borde.

  Du har lyxheten att forma ditt liv precis som DU vill. 🙏💖

  Köp och testa ProIbs på Apoteket. Jag lever själv med IBS och den hjälper åtminstone mig mot illamående.

  Ta hand om dig och kroppen! 🙏

  som svar på: Hjälp ..

  Förstår och vet precis hur du känner det. Känslan av att något äter upp en inombords. Mycket tankar och känslor som gör det svårt för en att sova, äta och tankarna far hej vilt. Man vill så mycket men orkar inte. Tårarna bara rinner. Tankarna på att man vill försvinna, eller vart man hör hemma. Man känner sig inte lycklig någonstans. Tankarna om varför känns det som allt händer mig, vad har jag gjort för att pinas på det här sättet.

  Det är ok att gråta och vara ledsen. Har man varit med om mycket i livet som  gett sår både på insidan och utsidan så måste det få ta sin tid att läka. Det går inte på en vändning. Då är det svårt att se glädje och ge kärlek. För att älska dig själv är det första du måste lära dig göra, även om det är svårt just nu.

  Du ska tro på dig själv, att du kan ta dig igenom det här. Även om det är små steg. Men då är det steg i små riktning.

  Jag är glad att mina ord kan ge dig lite glädje, stöd och värme i dessa jobbiga och prövosamma stunder. 💖🙏

  Kram på dig!

  som svar på: Hjälp ..

  Hej,

  För det första vill jag skriva TACK för att du delade med dig. Du är starkare än vad du tror och känner det som. Det finns alltid en tid och plats för när saker känns rätt, och det är just nu, att du vågar vara stark och ärlig mot dig själv och som skriver om vad du varit med om. Det är mycket du burit inom dig som behöver komma ut.

  Hur kändes det efteråt när du skrivit av dig?

Visar 8 inlägg - 1 till 8 (av 8 totalt)
0