Skapade svar

Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)
0
 • Hmm. Vem är det som betalar för lägenheten? Om det inte är hen själv kanske det går att hota med att hen inte får hjälp att betala den om hen inte släpper in någon/berättar vad det är som händer.. kanske ingen bra idé men vet inte riktigt vad man kan göra :/

  Trådstartaren

  Hej, tacksam för din input.
  Ja, det är lite så.. jag är tillbaka i vår lägenhet den här veckan och huvudsaken jag vill uppnå nu är att vi sätter bollen i rullning så lägenhet blir såld, eller iaf kommer ut på marknaden. Det är bara ett så stort stressmoment för mig. Jag borde ju kunna tvinga honom att sälja om det inte händer något.

  Hej,
  Vilken svår situation. Jag tycker det är fint att du bryr dig och jag tycker inte att du ska ge upp eller sluta försöka. Jag vet inte hur er relation ser ut men jag tror att jag hade uppskattat att få hjälp med saker. Hen kanske inte är redo att prata om hur hen mår, och vill förmodligen inte fråga om hjälp. Du kanske behöver lite lätt ”tvinga” på hen hjälp?

  Ett tips kan vara att berätta att du vill komma dit och städa lite utan att ni behöver prata om något. Eller fråga om du får komma och hjälpa till och tvätta? Eller laga lite matlådor till hen hemma hos hen. Det kanske är enklare för hen att acceptera hjälp om du berättar att du bara vill fixa i lägenheten hos hen utan krav på att prata? Det kanske är enklare situation för hen då att börja acceptera och kanske mjukna till att prata allteftersom.

  Om hen vill prata skulle jag ställa slutna frågor som kan vara enklare att svara på i vissa fall. Kraven på hen blir mindre om hen ”bara” behöver svara ja/nej.

  Ta allt med en nypa salt då allt är utifrån mina egna tankar och upplevelser!! Hoppas ni kan finna en väg till acceptans och en finare tillvaro för er båda✨🙏🏼

  som svar på: Utmattning

  Om du känner dig utmattad skulle jag absolut INTE fortsätta jobba på så mycket du bara kan pga en kreditvärdighet. Nej nej och åter nej. Det är en genväg till att bränna ut sig!

  Jag tror du har en bra idé i att gå ner till 80% och sen försökt göra saker som ger dig energi och glädje. Det är viktigt att vila upp sig! Speciellt om du börjar känna dig utmattad och grå. Trivs du med ditt jobb? Om inte, kanske kan du hitta något du gillar mer🥰?

  Hej, usch vad hemskt att du känner så. Lider med dig!! Du har verkligen ALL rätt att känna dig älskad och omhändertagen! Har du testat prata med de vuxna i huset? Går det?
  Finns det annars någon annan du kan prata med om hur du mår? En skolkurator kanske?

  Ge inte upp, du är värd allt och så mycket mer! Du är värdefull!❤️

  Din situation påminner så mycket om mig och min. Helt sjukt vad jag kände igen mig. Det som tog knäcken ur mig TILLSLUT var att jag själv var otrogen mot honom och han ville att jag skulle flytta ut. Absolut, vi säljer bostadsrätten!! Men nu har han coolat ner sig och vill ha tillbaka mig, eller till och med flytta dit jag skulle kunna må bra, aka på landet. Eller kanske helst en hästhage om vi ska prata riktigt bildligt.. Jag vet dock inte om det är en bra idé. Jag tror att om man trivs bra på olika ställen kommer det inte bli bra av att kompromissa. Jag trivdes inte i hans storstad och vill inte att han ska må lika dåligt om vi skulle flytta till landet. Bara inte värt det.. vill man så olika saker (som han och jag sedan början 2016 egentligen) så byggs det bara upp och upp ju längre tiden går, och sen kraschar det. Jag kraschade oss när jag va otrogen. Väldigt ofint..

  Hoppas det löser sig för dig och sorry för min dystra text✨

  Trådstartaren

  Jag kan väl tillägga att jag nästan varje dag bryter ihop och bara gråter av ingenting. Har inte skrattat på flera månader. Tycker inte sånt jag älskar är roligt längre utan endast jobbigt och motigt. Jag älskar att läsa och plöjer vanligtvis ca 40 böcker om året, men hittills har jag inte läst en enda bok på två månader.. inte ens ett kapitel. Sitter ofta hela dagarna i fåtölj och stirrar på TVn eller ut i ingenting. Allt känns bara tomt och hopplöst

Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)
0