Skapade svar

Visar 12 inlägg - 1 till 12 (av 22 totalt)
0
 • som svar på: Akupunktur

  Jag tyckte att yoga hjälpte mig

  Trådstartaren

  Ja, men jag säger inte vad jag gjorde. Men det var något dumt

  Trådstartaren

  Ja precis. Det kanske är en fördom men kanske att det går hand i hand vilka män det är som kollar på porr och sedan känner svartsjuka? Ingen aning om hur folks porrvanor ser ut ärligt talat. Jag hade inte gjort det ifall jag hade varit dig, av flera skäl. Kanske främst pga. rädsla för män. Det ska man ju inte behöva ta hänsyn till, håller med om det, samtidigt tycker jag ofta vissa män kan bete sig obehagligt och hotfullt när de är intresserade av en och börjar känna någon slags existensberättigande över en. Är det av ekonomiska skäl du behöver lägga ut de här bilderna?

   

  Men jag höll med om deras beteende. En var riktigt dålig en gång mot mig med sitt beteende och mådde jag inte bra. Fixidéerna blev svåra plötsligt efter

  Trådstartaren

  Nej. Jag har trauma och vet inte alltid vad jag gör

  Trådstartaren

  Jag vägrar den porrmarknaden. Men jag håller med att män inte ska behöva känna kontrollbehov och svartsjuka. Jag vet inte om det kan förändras, som jag hoppas på för jag tror på jämställdhet. Men jag vet att män hatar när kvinnor inte är tillräckligt lojala och tar helst hänsyn.

  Trådstartaren

  Jag har psykisk sjukdom och  det är svårare att klara sig själv. Men det bryr inte mina föräldrar om och hjälper annan kvinna som är lika sjuk som jag. Hon får bo hos dem i flera månader och äta gratis mat. Jag har stoppats direkt så fort jag vill också bo där. Om jag sover över så får jag bo där tre dagar och sedan vill dem få bort mig.

   

  Hur byter jag?

  Trådstartaren

  Tycker det låter förskräckligt att du inte blir tagen på allvar och att du till och med höll på dö pga. det säger allt om föräldrarnas oförmåga tänker jag <3 Stor kram till dig! Till det andra om igenkänning: Absolut, det är något med att underreagera eller överreagera som inte känns riktigt normalt hos mina föräldrar, heller. Och definitivt också att när man själv har på fötterna att reagera så tas det inte på allvar. När man däremot inte själv är typ panikslagen för något kan det lätt eldas på alla möjliga skräckscenarium. Sådana är mina föräldrar. Det är något med inlevelseförmågan som inte lirar riktigt. Låter som att dina föräldrar har liknande problem? De kan inte värdera och läsa av när något är ”på riktigt” och när någon målar typ fan på väggen, i onödan? Det är synd att diagnoser och sånt kommit så sent, jag tror definitivt mina föräldrar hade kvalat in för diagnoser om de fötts långt, långt senare.

   

  Tack för att du lyssnar <3

  Trådstartaren

  Hej, Inspirerande läsning. Blir motiverad att kanske göra likadant. Tycker det känns modernt och underbart rent ut sagt! Något att tänka på är kanske att säga det tidigt i en relation? Det vill säga innan motparten kanske fått superstarka känslor för en och kanske där riskerar bli besviken på vilka premisser relationen snarare bygger på? Kanske att det tom är a och o att i ett så tidigt skede som möjligt berätta hur man vill ha en relation? Så man slipper kanske svartsjuka eller anklagelser när någon blivit dökär i en, typ?

   

  Ja, det håller jag verkligen med om att det är bra att säga ifrån tidigare. Tack för kommentaren!

  som svar på: Piller…

  Jag tror inte att det är olagligt alls. Själv har jag blivit överdoserad av läkare

  som svar på: Rädd att bli inlagd

  Jag har en depression o hamnar ibland i sån hopplöshet. Jag tänker ibland att jag tex inte ska väja om det kommer nåt vilt på vägen. Jag blir så rädd för dom tankarna men jag vågar inte nämna nåt. Jag är livrädd för att bli inlagd. Är det nån som vet om man blir inlagd för såna tankar. Jag känner mig så rädd o ensam.

   

  I min stad hade vi dagvård. Vi fick komma dit varje dag, utan att behöva sova över. Det var inte lika strängt med att bli inlåst. I vår stad skriver vi in oss där på psykakuten.

   

  Men våga ta hjälp av samhället som erbjuds. Jag håller med om att bli inlagd är väldigt jobbigt. Om man inte tar hjälp så blir det sämre. Jag var en gång sjuk och var rädd för att bli inlagd. Jag ångrar inte att jag blev inlagd. Att ta hjälpen som att bli inlagd och få medicin gav mig ett bättre liv jag inte ångrar.

  som svar på: Barnlängtan och kärlek
  Trådstartaren

  Ja, vad svårt att hitta de där guldkornen som man är kompatibel med. Tycker det låter hoppfullt att du iaf vet vilka typer av killar som du passar ihop med och som lever upp till dina förväntningar. Heja dig! Dominanta personer är verkligen jobbiga att ha i sin sfär. Speciellt när man känner att man inte riktigt har tid och letar efter något helt annat. Kan du avvisa de här personerna i ett tidigare skede för att slippa förklara sedan för dem varför du inte är intresserad?

   

  Jag måste nog bli bättre på att avvisa.

  som svar på: :(

  När jag gick på gymnasiet var jag ofta kränktav killar på gymnasiet. Killar kunde verkligen vara svåra och osäkra. Min skola försvarade deras beteende jämt och tyckte att jag var den som skulle säga ifrån. Men killarna skyllde bara ifrån sig. Men en kurator är bra. Tryck på att du vill ha ett värdigt bemötande och står inte ut med att killar kränker dig. Killar ska lära sig att bli vuxna, speciellt den åldern kan man förvänta sig det.

Visar 12 inlägg - 1 till 12 (av 22 totalt)
0