Skapade svar

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
0
 • som svar på: Fått medicin

  Känner mig typ bakis oxå kan de vara att ja tog tabletten senare idag så de hann rinna ur kroppen 🤔

  Vilken styrka är det på tabletterna? Jag började också med en halv tablett, vilket är 25 mg. Jag gick upp till 50 mg efter ca två månader tror jag, men jag mådde inte mer illa av det. Jag slutade med dem igen (alldeles för tidigt) men ska börja igen. Kommer då att börja med 25 mg då det funkade tidigare.

  Vad skönt att du känner att ditt mående är i balans! Det var min upplevelse också. Jag brukar lätt hamna i negativa spiraler där jag fokuserar på allt negativt i mitt liv och om jag inte fokuserar på något som hänt nyligen går jag tillbaka till något som hände för länge sedan. Sertralin hjälpte mig att se bort från och glömma de tankarna, vilket stabiliserade mitt mående avsevärt!!

  Jag har nog inte upplevt att jag känt mig bakis eller seg av sertralin, däremot av atarax.. så sertralin kanske också kan orsaka den effekten men kanske bara om det är något annat som varit i obalans, som t.ex. sömn, mat, annan medicin eller om man tar tabletten för sent/ tidigt? Har du kanske tagit en alvedon eller något också?

   

  som svar på: Fått medicin

  nu har jag fått sertralin mylan utskrivet hoppas de ska hjälpa. Nån som har erfarenhet av det? Har det hjälpt er fått er o må bättre?

   

  Min erfarenhet av sertralin är att man kan må ganska illa i början 🙁 Jag hade ett upphåll och började igen men kunde först inte ta medicinen då jag mådde så illa .. Läkaren sa dock till mig att man kan minska dosen i början om man upplever att man mår för illa. Jag upplevde dock att jag mådde bättre psykiskt efter bara några få veckor. Hoppas du mår bättre snart!

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
0