Skapade svar

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
0
 • som svar på: Singel hela livet?

  Hej,

   

  Jag tycker det bästa att göra är att träffa folk irl. Att man är ute på krogen eller någonstans där man pratar med personer. Då får man en bild av hur den personen är och om man kan vilja tänka sig ses igen. Att träffas via dejtingsiter eller Tinder känns som russian roulette, i vissa fall kan man klicka, men i de flesta fall gör man inte det. Jag har genomgått för många tråkiga Tinderdejter i mitt liv. Sen tror jag på att vara rak och ärlig. Är det något som känns fel, är det något som gnager en? Ta upp det, gäller även den andra personen.

  Jag har varit singel praktiskt taget hela mitt liv, utom ett väldigt kort förhållande för drygt 10 år sen. Jag är dock tjej, och har alltid tidigare tänkt: ”Äsch, det löser sig, han kommer.”. Men det gör han inte… Räknade efter häromdagen hur många killar jag ”seriöst” dejtat, och kommit fram till det var fyra. Och det har alltid slutat med ett krossat hjärta för min del. Jag träffar killar som antingen precis kommit ur ett långt, seriöst förhållande, eller de som inte vill ”träffa någon just nu”. Jag är en ”fin flicka” med dålig självförtroende och självkänsla. Utöver det har jag en otrygg ambivalent anknytning, vilket gör att jag kan vara rätt klängig. Och allt det i kombination är ju inte direkt toppen. Jag antar att killar märker om man har dålig självkänsla, och de dras inte till de tjejerna.

  Mina vänner har jag känt i evigheter, och där är 80% tillsammans, gifta och har i vissa fall barn. Via dom har jag inget hopp om att hitta någon. Tinder och dejtingsiter värdelösa, och de killar jag träffat där har inte varit de bästa eller nog intressanta. Min negativa inställning, som kanske går att tyda i det här inlägget, hjälper väl inte heller till. Jag har nog blivit bitter över att aldrig träffa någon och se alla andra bli lyckliga med underbara män.

  Så jag har gett upp, jag tvivlar starkt på att det finns någon därute för mig. Jag kommer aldrig träffa rätt kille.

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
0