Skapade svar

Visar 12 inlägg - 1 till 12 (av 59 totalt)
0
 • som svar på: Mår lite bättre

  <3 <3 <3

  Hej,

  det låter helt klart som att du har varit med om en otäck chock. Till viss del är det helt normalt att ”stänga av” omgivningen då. Självklart är empati både en bra och önskvärd egenskap, men jag tänker att du bör fråga dig själv ”hur mycket orkar jag?” Och det gäller oavsett om du drabbats av DID eller inte. Du bör planera för framtiden, för att kunna hantera det om det händer igen. För min del hjälpte det mycket att ha en relation på lite avstånd till min familj, så att jag kunde åka hem till mitt om det blev för stökigt. Men det är bara ett tips. Ha det gott och ta hand om dig.

  som svar på: Högfungerande autism?
  Trådstartaren

  Tack för att du svarade. Jag känner igen mig, jag har också varit mobbad i skolan. Bara för att man tänker annorlunda. Det låter skönt att ha fått en diagnos. Får jag fråga om det tog lång tid innan utredningen blev klar? Jag väntar otåligt.

  som svar på: Kärlek
  Trådstartaren

  Tack snälla rara människa! 🙂 <3

  Jag får visst lite panik emellanåt när det gäller relationer. Det är tydligen så jag jobbar på det! Nu har jag lugnat mig lite, och ja, du har helt rätt att det är så man bör göra. Jag har bara lite svårt att se det mitt i virvelstormen. Jag lär mycket av detta forum, mycket om hur jag själv fungerar. Jag har ju allt jag känt i text att läsa efteråt, och då blir det så väldigt tydligt för mig att ta in.

  Jag får se hur det blir med kärleken ifråga. Det kanske inte alls blir något. Men tack så mycket för svar! <3 Jag hejar på dig också!!

  som svar på: Dubbelhet i bemötande

  Det är min gåta också.

  Hej!

  Vilken svår situation du är i, jag beklagar verkligen. Jag har själv ADHD och hade mycket ångest när jag var yngre samt har träffat många unga killar i situationen du beskriver. Det är inte alltid lätt att motstå att få känna en viss sorts tillhörighet då, hur fel den än är i längden. Det verkar ju dock som att ni två ändå har en väldigt bra relation i grunden och det måste vara väldigt värdefullt på sikt när man försöker nå en förändring. Beundrar dig oerhört som är stark att försöka lösa detta och skriver här. Personligen tycker jag att du har gjort rätt som har försökt skydda både barn och barnbarn. Jag tror verkligen att din son också uppskattar det hos dig även om han just nu är rätt splittrad.

  Hoppas verkligen att det går bra för er, tänker på din familj. <3

   

   

   

   

   

  som svar på: 3 år

  Hej,

  Tråkigt att höra att du inte mår bra! Det är verkligen inte det enklaste att gå till skolan och fokusera då. Har du lust att berätta vad det är som du tycker känns svårt?? Även när man inte ser det själv så finns det möjlighet till förändring. Ge dig själv en chans, vännen. <3

  som svar på: Me too

  Tack vännen, jag gillar att läsa dina reflektioner också. 🙂 <3

  Jag är rätt slutkörd just nu (trött i huvudet!) och jag kan inte koncentrera mig lika bra på text i stressiga perioder (även om ämnet är intressant). Men jag är helt med dig, verkligen (!!). Tack för att du berikar forumet. 🙂 Kram

  som svar på: Me too

  Tack för din omtanke, Red Simyna <3

  Jag förstår vad du menar, men löjlig tycker jag verkligen inte du är. Se det som att du ibland kan se över de där känslorna, och i andra situationer inte. Så att du inte är så hård mot dig själv, menar jag. Jag tänker att det nog är en kombination av saker som skapar rädsla i samband med relationer. Jag kan också känna mig feg och undviker definitivt att hamna i en situation där jag måste konfrontera mina känslor för tillfället. Men jag ser faktiskt inte det som något direkt negativt. Man har ju ett behov av att skydda sig själv också, och när är det behovet som störst om inte när man låter en annan person komma en nära?

  Det kanske är tänkandet hos en bitter kvinna du läser, egentligen är det inget råd utan mer en reflektion. Jag känner mig rätt skör. Orkar inte spela ”relationernas spel”. Är hellre själv då och försöker bygga upp min situation lite bättre. Kanske låter kantigt och bittert åter igen, men jag har med tiden blivit mer ”praktisk” eftersom min tidigare erfarenhet är att en kärleksrelation inte nödvändigtvis hjälper en ur alla svårigheter. Äh, jag vet inte riktigt. Detta är vad som känns rätt nu i alla fall. Saken blir inte bättre heller för att jag har jättesvårt för dejting online. Jag måste ha en verklig person framför mig, liksom. Det gör stor skillnad för mig. Och jag bor ganska ödsligt för tillfället så lite svårt är det.

  som svar på: Me too

  <3 <3 <3

  Jag finner svårt att hitta rätt ord på mina känslor när jag läser detta. Önskar dock att jag kunde trolla lite extra ljus till ditt hjärta så att det läker. Jag har också blivit våldtagen och utsatt för sexuella trakasserier. Jag finner det också svårt med tilliten, dejting är lagd på hyllan för tillfället. Men om man verkligen lär känna någon så kanske. Nyckeln tror jag är mer tid. Jag vet att jag behöver det i alla fall.

  Allt gott!

   

  Vännen, ring eller chatta med Minds självmordslinjen om det är akut! <3

  Allt gott till dig

  som svar på: Så känslig

  Åh, va fint att kunna göra dig rörd. <3

  Ja, det var verkligen onödigt och inget barn ska behöva lyssna på sådant.

  Ja vi är helt inne på samma linje där. Ett gott liv bygger på samarbete mellan olikheter, inte elimineringen av dem. 🙂

Visar 12 inlägg - 1 till 12 (av 59 totalt)
0