Skapade svar

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
0
  • För mig funkar fysisk aktivitet, gärna i högt tempo. Jag personligen gymmar 2×60-70 min i veckan och tar raska promenader övriga dagar.

    Känner igen mig i väldigt mycket av det du skriver förutom att min första kontakt med psyk var när jag var 26 då jag blev inlagd för mani. Jag är nyss 37 fyllda, när jag var 29 fick jag diagnosen Atypisk Autism. Har alltid varit den duktige med bra betyg i skolan och inget har märkts av någon utom av mig. Kände att jag var annorlunda när jag var 7-8år. Levde livet som kock och jobbade runt, festade mycket. Jag har i 11 år ätit litium ( om det gör nytta vet jag ej) och provat en drös mediciner ifrån A-Ö. I November 2018 kraschade jag totalt och medicin snurren började, var tom inlagd men det verkade inte hjälpa. NU äter jag mindre meds och har fått bra rutiner i mitt liv som gör att jag mår mycket bättre.

    som svar på: Vad ger ditt liv mening?

    Styrketräning 2 gånger i veckan, övrig fysisk aktivitet. Mina föräldrars hundar, min bror och att mina brorsbarn älskar mig. Att få göra något som jag verkligen tycker om och det är att laga och experimentera med mat.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
0