Skapade svar

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
0
 • som svar på: Livet vände på 1sec
  Trådstartaren

  Jaa, vi får se…

  just nu vill jag inte prata med någon överhuvdtaget men det var faktist rätt skönt att skriva av sig lite till dig, Tack!

  Coolt att din pappa började spela datorspel, det hör ju inte till vanligheterna 🙂

  som svar på: Livet vände på 1sec
  Trådstartaren

  Psykofarmakan är inte svår att sluta med, min smärtläkare trappar upp och ner olika preparat för att se om dom ger effekt vilket dom tyvärr inte gör. Mina anhöriga vill att jag går och pratar med en Diakonissa, jag vet inte, tror inte jag vågar öppna mig såå mot en annan person.

  som svar på: Livet vände på 1sec
  Trådstartaren

  Hej!

  det var en intressant länk, den ska jag lusläsa.

  Psykofarmaka äter jag dels för min nedstämdhet/trött på livet men samma tablett ska även vara bra vid nervsmärtor fast dom hjälper inte på något av dom. I natt hade jag en diskussion med en av mina ”vänner” via messenger, vi har varit hur thighta som helst, skrattat, gråtit, berättat hemligheter för varann osv innan krocken men nu har han och några till försvunnit helt, mitt i min värsta del av livet men han hade ingen bra förklaring till det, han påstod att det var för att jag en gång hade uttryckt mig plumpt på han Instagram, dagisfasoner enligt mig. Så snart står jag helt ensam förutom familjen som hade haft det mycket bättre om jag försvann.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
0