Skapade svar

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
0
 • som svar på: 27 år och arbetslös

  Du klarar dig!! står ut så löser det sig ska du se. Jag kan dela med mig av mig själv så kanske det känns bättre 🙂 . Jag är 29 år, 164 cm kort och en liten snopp. Jag har ingen utbildning, världens sämsta självkänsla och har ett obefintligt självförtroende. Jag blev traumatiserad  när jag var tio och blev mobbad av princip alla i min närhet i skolan. Tjejerna hade smitit in i duschrummet med hjälp av killarna ( som också mobbade mig ) så de kunde skratta åt min lilla skamfläck och att jag dessutom var kortare än alla på skolan. Jag kan inte gå en dag utan att hata mig själv och önska att jag var normal.

  Alla på skolan kände mig som dvärgbögen, fittpojken eller smuts. Jag bytade till en anna skola till sist, men under 3 år fick jag först bli uppläxad av tjejerna att jag kommer aldrig att kunna hitta någon tjej som vill ha mig på grund av min längd och min lilla snopp, att jag aldrig kommer att bli en man och att jag inte ens är en pojke för jag uppfyller inte kraven.

  Är långtidsarbetslös och har dessutom diagnostiserad Grav Dyslexi, jag kan skriva okej men när det gäller läsning så blir mitt närminne som en guldfisks, får läsa om ungefär 10 gånger innan något fastnar. Tänk dig att behöva läsa en bok 10 gånger bara för att komma ihåg vad den handlade om :/

  Ironiskt nog så visar mina personlighetsdrag i i Arbetsförmedlingens tester att jag hade passat inom det akademiska som forskare, biolog, kemist eller akademiska yrken.

  Kan förstå att luckan i ditt CV känns tungt för det gör mitt med. Men jag saknar kompetens och erfarenhet för allt jag söker, och kan bara drömma om att klara av studier på högskola på det tidsspannet du måste hunnit klart. Men jag lider med dig 🙁 styrkekram och en spark i röven på dig 🙂

   

   

   

  Fråga om du kan testa den nya medicinen som de prövar nu i Stockholms region. De har artificiellt skapat Psilocybin från psykedeliska svampar. De har sett en väldigt positiv effekt av den på personer som inte kan hjälpas av de andra behandlingarna som erbjuds i Sverige. När varken Terapi eller antidepressiva eller kombination av båda fungerar så ska man ta till psykedeliska substanser.

  Ungefär en tredjedel av alla de som går i Terapi i Stockholms region blir inte bättre trots Läkemedel och Psykoterapi enligt Johan Lundberg som är forskare på Karolinska, och är ansvarig för studien som lett fram till man vill testa dessa substanser i Terapi.

  Allt är inte spikat, detta året så ska det testas på människor med vanlig depression och se om det fungerar som en effektiv behandlingsmetod.

  Det mest positiva i studien är att det ger effekt redan några veckor efter en behandling och effekten håller kvar i flera månader efteråt. Detta är fördelaktigt eftersom det kan ta månader innan många känner av förändringar av vanliga antidepressiva och det är inte ovanligt att man mår sämre i början, och att man ibland får knapra i sig rätt många piller i veckan eller om dagen.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
0