Skapade svar

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 10 totalt)
0
 • som svar på: Hur länge ska man orka?

  Har läst igenom det du skrev och tänker,varför inte förklara just den biten att jag upplever att ni bara har tid för mig när de passar er? Jag vill gärna ha ert stöd och hade uppskattat om ni sträckte ut en hand när jag behöver just stöd på vägen eller att prata med någon av er. Testa och se om det funkar för dina känslor ska du ha rätt till,det kan ingen ta ifrån dig eller som ska få andra att känna att de är en plåga. Ta din rätt att uttrycka dig,va inte rädd! Hoppas de var till någon hjälp även återkoppla gärna om du testade det där.

  som svar på: Sorg

  Hej! Beklagar verkligen sorgen, visst kan den bidra med känslor som är tunga men glöm inte bort de positiva och de fina minnen som finns som får väga upp av sorgen. Det är klokt att sörja efter någons bortgång men du måste leva vidare sedan med ditt liv,din lust till det du gillar att göra. De hade säkert denne anhöriga viljat för din egen skull. Man får bygga upp sin inre kraft och att ta vara på varje dag även som nu lättare att sedan att möta när livet förändras för en. I de mörka finns det ljuspunkter också! Det får vi inte glömma bort bara vi tar mod att se dem.

  som svar på: Inget stöd av sambo.

  Hej! Det är ju mer han som väljer bort dig i den resan ni gör tillsammans,det kan han få veta att han skyller detta på dig och de gör ont att höra. Du kan förklara en gång till hur du känner även vad han gör när du just inte får stöd även fråga,ska jag behöva gå igenom detta själv tycker du? Återkoppla gärna när du gjort detta om det kan vara nått du vill testa.

  som svar på: Inga vänner kvar

  Hej! Det är riktigt bra av dig att du klarat av att gå genom de ohälsosamma tillstånden men jag tänker på i nuläget,känns det inte ensamt att ha den tanken om att inte känna sig behövd? Att stänga inne sig och att inte bry sig tillbaks när möjligt en ny vän gör detta sedan? Det får du gärna titta på och svara på till mig. Vill nämna att jag är nyexaminerad kbt-terapeut och vill gärna hjälpa till.

  Hej! De låter som att du duckar inför ångesten genom att låta någon annan ta över som ska sätta stopp för den. Har du försökt att låta bli att tänka och reagera på de sättet du gör när du hör sirener? Kan du försöka att tänka istället på att jag kan själv ta tag i det som känns jobbigt och ingen annan,inte ens polisen.

  som svar på: Ingen förstår

  Hej! Vad är det som ingen förstår när du förklarar? Hur förklarar du ditt budskap? Är du allvarlig och berättar detta?

  Hej! Att vara äkta än att visa upp en påhittad fasad inom sociala medier är mer hälsosamt syfte och som du säger själv att du hittat de positiva i att lägga upp på de som faktiskt sker i din värld.
  Du sätter för hög press på att leva som någon du egentligen inte är men när du sen visar vem du är och berättar att jag är den människan jag är även att du tänker inte leva i en fake värld längre. Göra ett statement att det är helt ok att bara vara den man är och inget annat. Du ska stå upp stolt när du gör detta att du vågar vara den du är!

  som svar på: Hur länge ska man orka?

  Hej! Vad är det som gör att du inte kan lita på någon? Utveckla gärna! Vill upplysa att jag är nyexaminerad Diplomerad KBT-terapeut som gärna vill sätta igång att hjälpa människor nu!

  Hej! Klart du kommer det,om inte mer när kärleken är besvarad att din motpart älskar dig för den du är. Det är de viktigaste att även du blir älskad för det är inte bara du som ska ge all din kärlek till någon.
  Att hitta lite grupper på facebook med dina intressen kan vara en start på att hitta nya vänner,kanske är något att börja med? Vad tror du om de? Se på dina egna intressen,där kanske du finner även tjejer som är likasinnade. Våga ta kontakt,säg att du är ny och att du gärna vill prata!

  Hej! Jag är har precis avslutat min 1års utbildning som KBT-terapeut som finns på diplomerad nivå och vill gärna sätta igång att hjälpa människor.

  Jag undrar där kring när du är på krogen?Vad händer där? Går du fram och presenterar dig? Berätta hur den situationen ser ut,blir du direkt avvisad där också? Hör av dig gärna här så kan jag vara till hjälp.

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 10 totalt)
0