Skapade svar

Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)
0
 • Trådstartaren

  Problemet är inte att uppehålla en konversation, eller kunna prata med kvinnor. Problemet är att fånga en kvinnas intresse länge nog för att hitta något att prata om. Vet jag inget om en person så har jag inget att prata om.

  Är med i ett parti, men p.g.a. corona så träffas man aldrig. Och eftersom jag flyttade hit precis innan corona så känner jag inte någon.

  som svar på: Orkar inget mer

  Musik har alltid vart min stora överlevnadstaktik. Sätt på dig hörlurarna, gå ut till en plats du tycker om, en utkiksplats, park eller vad du känner för, och spela musik som tilltalar dig för stunden oavsett vad. Bara lyssna till musiken och å låt tankarna flöda. Bearbeta det med musiken, det är tufft men det har alltid fungerat för mig.

  Försök undvika andra, så du kan låta dig känna vad du behöver, gråt om du behöver, skratta, dansa, ligg och stirra på solnedgången.

  Om du inte kan prata med en psykolog försök hitta personer att prata med, klasskompisar, lärare, vänner, släktingar, familjevänner, gubben som matar fåglarna. Jag hade en lärare och fastighetsskötaren i skolan.

  Du behöver inte ens berätta att du mår dåligt, bara du spenderar tid med folk som får dig att må bra. Dock skulle jag rekommendera att vara öppen med dina närmsta vänner och låt dem hjälpa, med de dem kan.

  Trådstartaren

  Det betvivlar jag inte alls, vi är alla attraherade av olika saker.

  Jag skulle dock vilja veta vad för lugnare miljöer du pratade om, är lätt ivrig att testa, är villig att testa det mesta, för jag har ingen aning om vad jag gör för fel.

  Trådstartaren

  Vad skulle vara en lugnare miljö att träffa kvinnor på? Frågan är helt ärlig, testar gärna andra sätt/platser.

  Har just nu svårt att ta mig ut å träffa folk då jag gått ner mig såpass mycket p.g.a. ständigt avvisande, ett rent helvete på jobbet och enorm trötthet som läkarna utreder, så dating appar har varit det enda jag orkat med det senaste. Har inte lyckats återhämta mig sen jag kraschade i början av året.

  Självklart inte alla kvinnor, men tillräckligt många för att inte kunna skaka av de som ett par konstiga individer. Jag förstår inte hur de kan fånga kvinnors intresse, jag är konfunderad över att jag ser igenom dem på 2 minuter, men tjejer faller för dem hela tiden. Och ja, jag tycker att, hur patetiskt det än låter, är orättvist att de som inte kan respektera kvinnor har lätt för att få kvinnor. Alla killar som har lätt att få kvinnor är inte svin heller (bara för att understrycka det).

  Trådstartaren

  Men hur kan de vara värt att leva med någon som inte respekterar en, oavsett hur bra man mått förr?

  Tjejerna på jobbet är intresserade TROTS att dem vet om att killarna ofta är otrogna.

  Alla vill vi ha kul, men många killar är blyga och försiktiga i början för dem vill inte verka för framfusiga, men är ofta väldigt roliga, uppmärksamma och givande när man kommer förbi den initiella blygheten. Ofta räcker det att man säger hej så ignoreras man, som om att man sa hej på ett förolämpande sätt.

  Kommer aldrig bete mig som ett svin för att få uppmärksamhet, vill bli omtyckt för den jag är, inte den någon vill att jag ska vara. Det bara känns ibland som om att det skulle vara det bästa sättet att gå tillväga på.

  Trådstartaren

  Nu har du missförstått mig Red Simyna

  Jag anklagar inte kvinnor som utsätts för våld, jag förstår inte varför många väljer att stanna i ett förhållande där de utnyttjas, blir slagna och andra hemskheter. Visst kan jag förstå rädsla till viss del, men många säger att dem endå är lyckliga och älskar mannen som behandlar dem värre än vanligt folk behandlar skadedjur. Hur kan man vara lycklig utan att få respekt?

  Det är speciellt jobbigt när jag vet hur mycket bra killar, bl.a. mig, som mår skit över att man inte ens får en andra blick av kvinnor.

  Jag har kollegor på jobbet som öppet skryter om hur ofta dem varit otrogna, och kvinnorna tycker de är killar värda att satsa på. Hur går det ihop? Om du vet att en kille varit otrogen flera gånger mot flera kvinnor, varför attraheras du av han? Visst kan vi alla göra misstag i våra liv, men upprepade gånger, och vara stolt över det? I mina ögon är detta svin som inte förtjänar uppmärksamhet, men det verkar som om jag måste gå emot varenda fiber i hela min kropp och bete mig på detta sätt för att ha en chans att uppmärksammas av kvinnor.

  Trådstartaren

  Orden hjälper inte mycket, men jag uppskattar tanken.

  Känslan växer sig bara tyngre, speciellt när man träffar, eller hör om kvinnor som ”älskar” män som utnyttjar, slåss, trycker ner mentalt och våldför sig på dem. Har jag dömt mig själv till ensamhet genom att stå för respekt och jämlikhet?

  Kommer jag aldrig få uppleva kärlek för att jag inte kan bete mig som ett svin mot någon som inte förtjänar det? Eller för att jag inte behöver hävda att jag är bättre än kvinnor för att jag är man?

  Jag är ingen feminist, men jag tror starkt på jämlikhet och kvinnors rätt att få individuella möjligheter att bevisa att de är lika bra, och ibland bättre än män, och gör vad jag kan för att de ska få de möjligheterna. Saker som kvinnor säger att dem vill ha, men det är lättare för riktiga svin att vara playboy, än för mig att ens kunna få tillräckligt med av en chans för att ens ha möjligheten till att skapa en emotionell relation med en kvinna.

  Jag kan inte sluta bry mig om kvinnors rätt i samhället, och jag kan inte sluta anstränga mig för att röra vårt samhälle mot jämlikhet, hur lite jag än är kapabel till att påverka så är varje lilla steg viktigt. Men jag orkar inte med att se kvinnor utsätta sig för alla svin där ute när de finns många som mig, som respekterar kvinnor men inte kan hitta någon som är villig att ge dem en ärlig chans.

Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)
0