Skapade svar

Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)
0
 • Tack 😊 Ja det hoppas jag med att vi gör.

  Ja det e nog jag som uttryckte mej klumpigt. Det e normen som styr det mesta av samhället, så det håller jag med dej till fullo.

  Ja det va hemskt o våndas i flera månader om min magkänsla va rätt o det va den tyvärr. Jag e ju en orolig själ oxå, det ska inte hända når som e bra för då kommer ju absolut nåt dåligt o hända oxå. Så det gör inte saken värre.

  Ja håller med dej till viss del. Visst e det många fem.tjejer som är ihop oxå. Men det e hopplöst på dejtingsidorna, ser man inte ut som en kille typ så är det knappt ingen som svarar när man skriver.

  Det känns som att där är det fortfarande dom gamla normerna som gäller. Men klart man ska inte avfärda folk bara för utseendet skull. Men det e nog lätt att göra det.

  Ja, en vän man kan prata med allt om betyder mer. Jag har inte heller några nära vänner, jag hade en men jag blev kär i henne o sen blev det helt fel när hon träffa nån annan.

  Livet det suger rejält ibland, o det e svårt att se det positiva när det man vill ha så mkt aldrig kommer.

  Ja du har alldeles rätt i det du säger. Håller med till 100% ofta vet man vad som är bäst att göra men gör det ändå inte. Hoppas du blir bättre på o följa dina egna råd.

  O du, oavsett vad som händer så kommer det bli hur bra som helst i slutänden.

  Ha det bäst fina du

  Ja samma här, jag kramar kudden o önskar att just den man tycker om skulle vara här. Det gör så jävla ont. O tyvärr så blir det inte lättare med åren heller. Det e hemskt att känna så.

  Förstår att det måste va väldigt jobbigt för dej. I vårt jäkla samhälle så ska det tydligen va status i hur många man legat med eller varit tillsammans med. Det e så tråkigt att folk måste prata om det, jag bryr mej väl inte om hur många nån annan legat med precis.

  Jag känner som du, min magkänsla brukar oxå stämma för det mesta. O det e på gott o ont. Min sista tjej som jag dejtade lite skulle träffa en gammal kompis som hon inte träffat på flera år. O redan då kände jag på mej att dom kommer bli ihop. O mkt riktigt några månader senare dumpa hon mej. För den andra.

  O min magkänsla e väl samma som din just nu, att jag kommer få leva själv resten va livet. O det gör ont som fan. Men hoppas att både din o mina magkänslor för engångsskull kommer att ha helt fel!!

  Ja jag känner samma, ibland e det outhärdligt när känslan kommer på att man kanske ska va ensam resten av livet. Ingen som man kan krama när man mår dåligt o ingen som är ens bästa vän. Det är helt enkelt en fruktansvärd känsla.

  Förstår att det måste va väldigt jobbigt för dej när dom frågar om sånt. Men du behöver ju inte svara, säg bara att det har ni inte med o göra.

  O jag kan lova dej att du e nog absolut inte den ende som har det så. Finns säkert många fler men dom vågar nog inte säga det bara.

  Jag tror vi helt enkelt får fortsätta kämpa lite till. Hur jäkla ont det gör nu, så kan man hoppas att det blir värt det i framtiden.

  Stor kram o lova mej att du inte ger upp än. HON finns där ute, det ska bara va jäkligt o hitta henne.

  Ja, det har gått så långt så jag börjar undra om det inte e bättre o va singel resten av livet. Det gör alldeles för ont när man inte får sina känslor besvarade.

  Du ska inte börja låtsats o vara nån annan än du är. Du är perfekt som du är o till slut så kommer någon att tycka att du är det bästa i deras ögon oxå.

  Jag har inte heller fattat det att man ska va en viss typ när man e homo. Jag är som jag är, o det räcker väl. Jag tar på mej det som jag tycker e snyggt o sen om nån annan inte gillar det. So what.

  Tack fina du ❤

  Ja jag förstår att du e orolig. Men det kommer gå hur bra helst, det lovar jag. Nån gång måste ju va den första o så e det ju för oss allihop. När du väl är i den situationen så kommer det kännas helt naturligt. 😊

  Det är tråkigt att du känner så.. Men jag förstår absolut. Jag har haft förhållanden men det har aldrig funkat så bra. O jag börjar med tro att det inte finns nån för mej. Dom senaste jag blivit kära i har aldrig haft dom känslorna för mej.  Det tar på självkänslan o lägga alla sina känslor ute o visa att man tycker om nån o så får man inget tillbaks.

  O jag har med märkt samma sak, är du Butch så får du oftast mkt mer uppmärksamhet av tjejerna, det är svårt för oss ”vanliga”

  Så det är en tuff o orättvis värld vi lever i. Men ge absolut inte upp, du är värd att få det bästa ju.

  O du.. man e alltid nervös från början, men oavsett om det e en puss eller sex så kommer det gå hur bra som helst. Det lovar jag dej. Tycker personen om dej så bryr hon sej inte ett skit om att du aldrig har gjort det innan.

Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)
0