Skapade svar

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
0
  • som svar på: Ångest
    Trådstartaren

    Usch det verkar jobbigt. Min fråga är – kan det vara så att din psykologikontakt inte gav något för att du aldrig pratade om det som är viktigt – dina tankar om att ta ditt liv? Vad är det värsta som skulle kunna hända om du berättat det för din terapeut?

    Nej ska jag vara ärlig så törs jag inte tala om det för psykologen för att jag är rädd för att bli sjukskriven. Om jag skulle bli sjukskriven så skulle det innebära att jag inte klarar av att försörja min familj. Jag är gift och har tre barn och har de senaste 8 åren försörjt min familj nästan helt själv på min lön. Om jag sjukskriver mig så har jag inte råd att betala våra räkningar och det skrämmer praktiskt taget livet ur mig.
    Jag vet inte hur jag ska hantera min situation riktigt. Dessutom är min fru utbränd och sa en gång när vi vi började prata att jag inte mår så bra heller att hon inte kunde ta ansvar för mina känslor också. det tolkar jag som att jag bara borde hålla mina tankar för mig själv. Och det är väldigt jobbigt. speciellt på hösten och på våren. När jag blir pressad på jobbet så tänker jag väldigt ofta på självmord. Men jag kan som sagt inte hantera mina tankar på ett bra sätt. det blir liksom svårt att sortera bort allt när det väl börjar bli mycket i huvudet för mig.

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
0