Skapade svar

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
0
 • Var ska man ens börja? För två månader gick min pappa bort. Jag satt vid hans sida nästan konstant de sista 7 timmarna. såg hur kroppen stängde ner steg för steg, tills han vid sista andetaget kippade efter luft och sen inte tog ett till andetag, hur hjärtat stannade, hur han försvann in i medvetslösheten, hur hans kropp blev blå, hur den tömdes på blod efter att han somnat in (ursäkta detaljerna…). Min pappa, min enda trygghet, som jag ändå inte ens vet om han faktiskt älskade mig eller inte. Två gånger under hela mitt liv sa han det, varav den ena gången tre dagar innan han somnade in, efter att ha missförstått vad jag sa. Min bror, som jag brukade vara rätt nära, vill inte veta av mig eller ha att göra med mig. Pappas fru, som brukade vara den som mer var som min faktiska mamma, har inte sagt ett ord till mig sen begravningen. Jag ville inte ens gå på begravningen, jag gick bara dit för hennes skull.. sen har ingen sagt ett knyst till mig. Skickade en bok i julklapp, för att visa att jag tänker på henne, fick tre ord och en punkt tillbaka, på två månader. Hur kan man bara ignorera någon under såna omständigheter, efter 17 år? 17 år utan ett enda bråk, förutom att jag till slut sa ifrån i somras, vilket inte blev jättebra. Det var enda gången jag inte bara svalde allt och faktiskt sa nånting. Jag vet inte ens vad jag har gjort, eller vad dom tycker att jag har gjort. Ska jag bara låta månaderna och åren gå? Snart kommer jag säga något, hur jag känner. Hon är inte den enda som är i sorg. Nyligen flyttade jag till en ny stad, 60 mil norröver. Ingen vet min nya adress, ingen har mitt telefonnummer, ingen vet någonting och ingen verkar bry sig heller. Att gå igenom sitt livs största sorg, i den här ensamheten, är inhumant. Trots det försöker jag hålla mig stark, försöker att inte låta det påverka mig.. men den bottenlösa sorgen och känslan av att vara helt ensam och övergiven gör så fruktansvärt jävla ont. Fram till häromdagen kunde jag inte ens känna nånting alls. Sen bara började tårarna spruta som från ingenstans, och de verkar aldrig ta slut. Jag trodde inte att man kunde gråta tystare än vad jag redan har lärt mig, för att ingen ska märka något, men tydligen går det att gråta helt förtvivlat och hysteriskt i complete silence. Jag är 30 år och känner mig som en föråldrad ensam 85 + vars alla bekanta har gått bort. Försöker att acceptera situationen – jag verkar ju ändå inte kunna göra något åt den, men emotionellt kan jag inte acceptera eller släppa. Ibland önskar jag att jag var mer ”som andra”, kall och obrydd, som det känns som så många kan vara. Jag kan inte sluta bry mig, inte ens när jag försöker eller egentligen vill.

  Jag kan säga att när min far gick bort för mig 2015 så var det hjärtskärande jag kände inte igen den mannen så låg framför mig sån var inte min far jag ville inte minnas vem det en var framför mig. Jag ville minnas en glad, varm och omfamnad man som han var men jag visste inte hur och det skulle ta mig 3 år att lyckas kom till sak med att min far var inte den här kalla, förtärda människa som låg framför mig då och det hjälpte Mikael Engström mig med.

  Mikael Engström har onlinekurser och webinarie och dom räddade mig. Hoppas dom kan göra samma för dig. Mikael har ett webinarie idag KL: 18:00 registrera dig här https://event.webinarjam.com/register/48/gqr0qi6g

  som svar på: 40års maskerad…

  Vill bara veta om det finns någon att prata med.. Jag har levt 40år som kvinna och fått tre underbara barn. Men för att hålla uppe ”fasaden” så har jag blivit alkoholist och har självskadebeteende… Jag vill vara mig själv… Vart kan jag vända mig för att få PRATA med någon om detta?

  Hej, När jag insåg att jag inte kände mig helt som mig själv så kände jag att jag behövde gå på en resa för att hitta mig själv för under fasaden, den skyddande duken, hade jag tappat mig själv och förlorat den riktiga jag. Den duken var inte skyddande den var förtärande insåg jag.

  Det finns någon jag vill rekommendera och det är självhjälps gurun Mikael Engström. Han förändrade mitt liv precis som jag hopps han kan förändra ditt till det bättre. Han lyfte min fasad och då kan han lyfta din.

  Mikael har ett webinarie/Live sändning idag klockan 18:00 om du vill så kan ju du registrera dig på denna länken och se om han kan hjälpa dig: https://event.webinarjam.com/register/48/gqr0qi6g

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
0