Skapade svar

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
0
 • som svar på: Utredningen är klar…

  Hej.
  Detta låter oroligt jobbigt.
  Anteckningarna på 1177 kan dröja men eftersom du väntat i 4 månader så borde det finnas någon anteckning där, jätte konstigt. För mig ligger alla anteckningar och min diagnos när jag går in på min journal utan att jag behövt göra något.
  Innan jag fick min diagnos fick jag träffa både psykiatriker och psykolog en utredning gjordes men det tog några månader innan den slutgiltiga diagnosen sattes, Bipolär typ 2.
  Du kanske skulle ringa din kurator och säga hur du mår av detta och fråga även varför det inte finns något antecknat på 1177. Hon ska hjälpa dig att få svar. Hoppas verkligen att du får hjälp snart!

  som svar på: Bipolär

  Jag fick min diagnos bipolär typ 2 för ungefär ett år sedan. På ett sätt var det en lättnad över att få reda på vad mitt mående handlat om i ca 10års tid. Men jag har fortfarande lite svårt att förstå mig på sjukdomen.
  Har svårt att förstå när jag är inne i ett skov med hypomani eftersom då känns allt fantastiskt men depressionerna är väldigt tunga. Jag är inne i en depression just nu och det är den absolut tuffaste omgången jag haft. Jag har inte kommit ur sängen, sovit otroligt mycket, svårt att äta, inte kommit ut och självmordstankar som jag inte haft förrut.
  Nu har läkaren ändrat min medicinering så jag hoppas att jag så småningom kommer ur denna skiten. Jag märker nu att det börjar gå åt rätt håll. Måste acceptera att det tar den tid det tar..

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
0