Skapade svar

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
0
 • som svar på: Osynligt handikapp

  En fasad. Oärligt. Skådespelartalang. Vem kan tro jag mår dåligt när jag ler och säger att allt är bra? Min mamma tog livet av sig 1993 då hon skulle fylla 60. Jag var 31 år och mina söner 2,5 år. Hon skrev i sitt avskedsbrev ”många kommer att undra hur kunde jag kan göra mina döttrar så illa?” Den frågan ställer inte jag för jag förstår precis. Tänk att bara få somna in och finna ro. Jag är lik min mamma och har troligen ärvt min depressiva läggning. Äter antidepressiva sedan många många år. Kanske det är tack vare dom jag ännu är i livet? Jag avskyr mediciner men börjar förlika mig med att jag troligen får äta dem livet ut. Dock börjar jag misströsta för jag äter dubbel dos sedan 3 månader och är mer nere än någonsin.

  Jag känner igen mig in din beskrivning.

  Jag är lika gammal som du men min mamma tog inte livet av sig. Jag är så ledsen för det som hände till dig, Samtidig, jag har respekt för människor som mår dålig och önskar ibland…vara försvinna.

  Jag har önskat det många gånger.

  Men ner jag kommer över, jag är tacksam at jag lever och få var med i mina barns liv.

  Hur gör man när allt känns hopplöst, men man ändå inte går något åt saken? Jag känner mig högst medveten om att det behövs en förändring i mitt liv, men ändå kan jag inte förmå mig själv att ändra på något. Jag orkar inte ta tag i att skapa en förändring… Jag förstår inte var bromsklossen är. Antar att det är någon slags inneboende rädsla, men eftersom det just nu känns hopplöst som det är, så borde jag väl omfamna förändring? Är det någon som känner likadant eller har varit där och lyckats vända det? Lyssnar gärna på era tankar och råd.

  Håller med Purple C.

  Jag också tvingar mig. På morgonen, ner jag vaknar,  ner det känns som värst. Jag tvingar mig duscha och göra mig någorlunda klart. Sedean jag gör någonting jag tycker om. Det tar några timmar. Ibland gråter jag i duschen. Men ner jag börjar göra saker som ge mig positiv stimulans, då mår jag bättre och får lite energi för at göra andra saker.

  Det verkligen hjälper.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
0