Skapade svar

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
0
 • som svar på: Kommer de förlåta mig?
  Trådstartaren

  Tack för att ni skriver! Jag finns kvar, och mår stundtals lite bättre. Har inte konstanta självmordstankar, men de finns varje dag.

  Ska nu byta medicin vilket är superläskigt, men förhoppningsvis kan det bli bättre. Bara jag tar mig igenom de kommande två veckor när insättningsbesvären kan vara som värst.

  Har även lyckats börja lyssna på ljudbok, vilket också har hjälp

  som svar på: Kommer de förlåta mig?
  Trådstartaren

  Tack så mycket för era svar. Tyvärr mår jag än sämre. Jag inte leva mera. Jag orkar inte.

  Jag ska försöka kontakta min läkare igen och se om det finns något annat att göra, men det känns helt omöjligt att det skulle kännas på något annat sätt

   

  som svar på: Kommer de förlåta mig?
  Trådstartaren

  Tack igen för att ni svarar. Vet inte riktigt vad jag vill få ut av att skriva.

  Jag tänker att det är dumt att skriva på ett öppet forum på vilka sätt jag kan tänka mig att gå till väga då det kan inspirera någon annan.

  Jag hoppas att hennes mormor kommer ta en större plats i hennes liv om jag försvinner. Hon älskar sitt barnbarn över allt annat. Känns som jag är mer med som statist nu mera. Så om jag försvinner kapas mellanhanden ut.

  som svar på: Kommer de förlåta mig?
  Trådstartaren

  Tack för att ni svarar.

  Jag har kontakt med vården, men de är inte så oroade för mina självmordstankar. Säger att de inte är farliga, eftersom jag inte gjort några planer ännu. men tänker själv att när du väl har gjort planerna, då kan det vara försent.

  Jag har så svårt att se att jag har något värde i att vara mamma. Förstår inte hur mitt barn kan tycka om mig, varför hon blir glad när hon ser mig och vill vara med mig. Det måste vara rent biologiskt, hon behöver mig för att överleva.

  Om jag dör så får min man ut mycket på min livförsäkring (har kollat att den täcks vid självmord). Så det kommer inte lida ekonomiskt.

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
0