Skapade svar

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
0
  • Hej förstår precis hur du menar det är hopplöst. Frågan för mig är vad som skulle hända för att man inte skulle känna så. Vinna på lotto skulle det förändra något?  Ett leende från en annan medmänniska ? Försöker hitta och notera saker i min omgivning.

    Hur gör man när allt känns hopplöst, men man ändå inte går något åt saken? Jag känner mig högst medveten om att det behövs en förändring i mitt liv, men ändå kan jag inte förmå mig själv att ändra på något. Jag orkar inte ta tag i att skapa en förändring… Jag förstår inte var bromsklossen är. Antar att det är någon slags inneboende rädsla, men eftersom det just nu känns hopplöst som det är, så borde jag väl omfamna förändring? Är det någon som känner likadant eller har varit där och lyckats vända det? Lyssnar gärna på era tankar och råd.

    .

     

    Hej förstår precis hur du menar det är hopplöst. Frågan för mig är vad som skulle hända för att man inte skulle känna så. Vinna på lotto skulle det förändra något?  Ett leende från en annan medmänniska ? Försöker hitta och notera saker i min omgivning. 💕

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
0