Skapade svar

Visar 12 inlägg - 1 till 12 (av 26 totalt)
0
 • Trådstartaren

  Har tyvärr ingen magkänsla, överhuvudtaget. Så kan inte svara där, och har alexetymi så känner mig helt borta i ämnet.

  Vi träffas nästan bara i specifika sociala sammanhang, och då känns de ju som jag beskrev. Och blir så osäker..

  som svar på: Självskada

  Har du vart i kontakt med Nevrologiska enheten? NP enheten? De är för folk med neurologiska funktionshinder som behöver stöd i olika sätt. De vet exakt hur autsim funkar!

  Trådstartaren

  Tack båda två för att ni tog er tid att läsa och svara! Det är skönt att höra de olika sidorna och att andra kan känna igen sig i likande stationer. Tack <3 .

  som svar på: Tips till alla ensamma.

  Men vad gör man när folk inte vill träffa än för första gången? Eller inte vill ses igen och gostar än? Finns en hel del folk som tolererar än, ”Har inga problem att vara din ”vän” på jobbet, men vill inte ses utanför det.” och då är man fortfarande ensam. Provat flera fb grupper, appar osv men folk tycker ändå att jag är knäpp och inte värd att spendera det.
  Folk som mår mentalt dåligt väljer sällan att var ensamma, de skjuts bort eller ignoreras..

  som svar på: Jag sover inte längre

  Skriv en egen rimiss på 1177 till din vårdcentral, ljug om att du har telefonskräck och inte klarar av att boka tid över telefon utan vill ha hjälp för din ångest.

  som svar på: Ljuger

  Träffa en kurator eller en psykolog, om du börjat nu finns det något som rubbade din värld som fått dig dit. Ta tid åt dig själv och tar reda på vad som hänt och få hjälp att fixa det

  som svar på: Lögner..

  Träffa en kurator eller psykolog, de hjälper dig kring varför du ljuger och ger dig material för att sluta.

  som svar på: Varför? varför?

  Gör slut och gå vidare. Förlåt för att jag är lite hård och harsh, men om han säger att allt är ditt fel och att du måste rätta dig, så är det bäst för er båda att gå skillda vägar. Om en person skada sig, fysiskt/psykiskt/emontionellt, gör bara slut. Ingen ska gråta över en person man älskar, om man inte blivit dumpad.
  Räkna upp alla anledningar till varför ni inte funkar. Hur ofta han gör dig ledsen? Små grejerna, gör han små sakerna du ber om? Diskar han? Stänger han toalett locket? Är han på väg till köket och du ber om något, tar han med sig det?

  Släpp honom. Han låter inte riktigt helt okej, det där med ”en söt liten gumma” eller ”söta gulliga rar du” låter för mig lite manipulativt speciellt när han är introvert. En introvert har oftare problem med att säga sånna saker om folk, speciellt om de försöker flirta. Lite otryggt i att han vet vem du är och du inte vet vem han är.
  Bättre att släppa och gå vidare.

  som svar på: Går igenom det själv
  Trådstartaren

  Fick tid och träffade en specialist läkare, en av de mest okänsliga människorna jag någonsin träffat inom sjukvården. Efter jag berättade varför jag fått remiss dit fick jag frågan ”och vad vill du med detta?” och när jag svarade ”bli av med dem” så fick jag en frågande blick. Inte en förstående utan mer ”jaha, och?”.

  Tack för styrkekramarna.. Just nu är saker verkligen skit och har ingen att vända mig till eller, att be om hjälp hos. Så just nu är det bara att hoppas att monsterna inte tar över.

  som svar på: Vad gör jag för fel?

  Du är inte en börda. Om någon säger de är de delvis dumma i huvudet och omogna. Ju längre man går i livet desto mer inser man att folk mår sikt, att saker händer och att man inte mår okej.

  Vi får väl se vart världen tar oss, men saker känns jävligt hopplös och tror du kan känna det med. Speciellt när man bara gå på auto och inte vet ens vad man vill göra med sitt liv. Har man ens en framtid?

  Jag pratar med mig själv.. Kanske dumt, men det gör jag verkligen. Jag spelar oklar musik jag gillar, jag ser om samma film eller serie igen. Jag har aldrig vart ensam och fått stå ut med mig själv, ja jag hatar mig själv. Men det är jag eller monsterna så, jag är trevligare

Visar 12 inlägg - 1 till 12 (av 26 totalt)
0