Skapade svar

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
0
  • Hej!

    Jag har varit den tjejen även om detta låter aningens mer grovt. Träffade en kille och vi blev båda blixtförälskade i varandra. Det var bra nästan ett år men sen fick han som panik. Han sa aldrig uttryckligen att han ville göra slut, han bara drog sig undan och ”försvann”. När jag hörde av mig tyckte han inte vi behövde höras så ofta, han behövde egen tid osv (bodde 50 mil i från varandra).

    Jag fick nån slags panik av det här och mina spärrar släppte: ringde, skickade meddelanden till honom osv fast han inte ville det. Skrev mail, brev. Han blockade mig på alla kanaler till sist. Jag kontaktade till och med en kompis till honom på Facebook för att se om denne kunde få honom att kontakta mig. Så förnedrande.

    Jag VET att jag gjorde fel men jag klarade inte ett sånt icke-avslut i den livssituation jag var i. Jag tycker att ditt  ex gör fel, väldigt fel. Hon verkar inte må bra psykiskt. Det enda jag vill fråga är hur du gjorde slut? Var det tydligt, rakt och ärligt? Eller gav du henne något slags hopp? Det här frågar jag enbart utifrån min egen situation och för att det ev. kan hjälpa dig. Ett sista avslutande samtal hade i alla fall fått mig att må mycket bättre.

    Om du har gjort allt ”man ska”, då tänker jag att den enda vägen som finns är att blockera henne på sociala medier, telefon, mail. Lyckas hon ändå kontakta dig är det väl polisanmälan. Det blir ju en tydlig markering.

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
0