Skapade svar

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
0
  • Jag förstår din smärta Blue Natyna, att ha gjort så mycket, kämpat så hårt och ändå inte känt sig fulländad. Att bara känna att man mår bra vid några tillfällen och inte hela tiden. Man kommer inte att må bra hela tiden tyvärr. Men man gör det ibland, det är viktigt att fokusera på dem stunderna visualisera dem framför sig.

    Även om man enligt samhället ”ska” ha ett lyckligt liv om har allt som du beskrev tidigare. Betyder det inte att man behöver det. Man kan vara olycklig även om man ska ha det bra och det är varken löjligt eller onödigt. Att lyfta vad man känner är otroligt viktigt, dels för relationer men även sig själv. Det hjälper omgivningen att förstå det känslor som finns inom sig själv. Du har lyft det många gånger berätta du. Den fråga som jag fick när jag läste det var om du faktisk förklarade vad du kände, istället för vad du ville ska ske.

    Att dina barn är en av dina största motivationer är toppen, barn är det mest fantastiska som man någonsin kan skapa. Deras tankar, deras galna ider otroliga varelser är dem. Tänk på dem, även om du känner att din plikt slutar när dina barn når en ålder. Vill jag säga att barn kommer alltid behöva sin förälder.

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
0