Skapade svar

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
0
 • Trådstartaren

  Tack för att du berättar <3 Återigen, allt handlar om balans – att göra som du gjorde, att göra slut med energitjuvarna för att du ska kunna släppa in och jobba på en bra relation med de som ger dig något tillbaka. Det är det jag har insett nu och försöker hitta fram till… Relationer har liksom aldrig känts som att de är för min skull innan- antingen har jag gett allt till alla tills jag blivit helt dränerad eller stängt in mig helt ifrån alla. Inte sållat bland vilka som faktiskt är bra för mig eller inte, har inte trott att jag förtjänar det.

  Det har faktiskt gått framåt för mig sen jag skrev här sist! Jag hörde av mig till en vän, och började vara inne lite på sociala medier igen. Dock hände det som jag visste skulle hända då – den tjejen jag berättade om i min första post, som jag stått jättenära trots att vi inte passar ihop, skrev till mig. Har inte vågat öppna hela meddelandet än, såg bara att det som stod först var att hon hoppas allt är bra med mig och att det känns som hon gjort nåt eftersom jag inte hör av mig.

  Jag måste vara stark nu och inte låta vår relation gå tillbaka till det den har varit, och låta henne tro att allt är bra.. jag har skrivit ett meddelande jag funderar på att skicka. Har aldrig gjort något sånt här förut, det är superläskigt för mig, med nödvändigt. Skulle vara jättetacksam om ni ville läsa igenom meddelandet innan jag skickar det, och ge mig feedback på om det låter bra eller inte. Om det är för hårt, eller om jag borde lägga till nåt mer i slutet.

  Så här lyder det:

  Hej! Hoppas du mår bra också. Du har inte gjort något, jag har ”isolerat” mig från sociala medier och inte läst sms osv på ett år, har precis börjat komma tillbaka lite från det nu. Har dock tänkt en del under den här tiden, på att vi trots att vi stått varann nära under lång tid, kanske inte passar så bra ihop som vänner ändå .. En sak jag tänker mycket på är att vi brukade prata i telefon länge varje dag. Jag har telefonfobi och tycker inte ens om att prata i telefon.. Sen känner jag att vi har lite för olika åsikter i vissa frågor som känns viktiga för mig, en del saker du sagt har skavt i mig men jag har inte vågat säga något .. Samma sak med telefonpratandet osv, jag har inte sagt nej ordentligt för jag har dålig självkänsla. Men har tänkt mycket på senaste tiden och växt i känslan av att jag måste sätta mina egna känslor först. Jag misstänker att om jag sagt nej till att ha telefonsamtal innan, och om jag sagt emot när jag inte hållit med dig om saker tidigare, så hade vi säkert glidit ifrån varann tidigare ändå ..

  Tack så jättemycket på förhand om ni ger feedback!! <3

  Trådstartaren

  Låter som att du löste det på ett bra sätt, starkt av dig! Tror att det är ett problem för mig med, att det blir ”allt eller inget” – antingen prata med alla, inklusive energitjuvarna, eller inga alls… Att bli mer selektiv är nog en stor del av lösningen, så det låter som att du ordnade det på ett väldigt bra sätt. Får försöka att inspireras av dig.. 🙂

  Trådstartaren

  Kanske… vad gav du dina vänner för förklaring till att du inte svarat? ♡

  Trådstartaren

  Hej, tack för ditt svar! ♡ Svarade du som mig inte dina vänner överhuvudtaget den perioden, eller var det bara telefonsamtal du inte svarade på? Det är lite abstrakt men antar att jag är rädd att människorna som skrivit meddelandena ska uttrycka starka känslor som jag inte kan hantera… typ vara ledsna eller arga att jag inte svarat, och att det då ska göra mig så himla orolig och skakig att jag inte klarar av det… har svårt att hantera andras känsloyttringar gentemot mig, antar jag 🙁 att det ska stå att jag är respektlös .. eller att dem ska säga nåt sånt när jag väl svarar..

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
0