Skapade svar

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
0
  • Trådstartaren

    Tack för svar till er båda. Hur är din relation med systern nu? Mina tjejer hatar typ varandra. Jag blir otroligt ledsen över det.
    Vi hade en psykologkontakt ett tag (föräldrastöd) och det blev lite bättre. Dottern hade det jobbigt i åk. 6 med många konflikter i klassen. Lugnade sig lite i början av sjuan men nu har det gått lite tillbaka, även om jag känner att jag och dottern har det lite bättre nu. T ex sitter jag med henne en stund på kvällen, vi pratar, kollar lite iPad och jag ger lite massage för att hon ska lugna ner sig. Dock känner jag mig som bara en dörrmatta som duger till massage men jag hoppas att det har nån positiv effekt 🙂

    Kan mycket väl vara att hon är ”trasig” på insidan. Men vad har vi gjort som är så fel? Vi har ju ibland fått skydda oss från hennes sparkat och slag och då säger hon att var hårdhänta och slagit henne, vilket vi ALDRIG skulle göra. En gång fick pappa hålla fast henne då hon hällde en stor kanna vatten över mig och lillebror. Han är liten och blev helt livrädd. Syskonen är rädda för henne även om älskar sin lillebror och hon kan visa varma och fina känslor mot honom, vill honom väl. Hon verkar ha kompisar i skolan men umgås inte direkt efter skolan så mycket. Hon fungerar helt ok i skolan och lärarna verkar inte ha något negativt att säga. Tack och lov!!! Det är hemma som vi tar all skit. Kan tilläggas att jag mår så dåligt över det här så jag orkar knappt vara hemma.
    Fy, behövde verkligen få skriva av mig. Mina föräldrar har sett lite smakprov på det här och de blev helt förskräckta.

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
0