Skapade svar

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
0
 • som svar på: 3

  Jag har hällt i mig fyra koppar idag. Första kom alldeles för sent dock så jag fick ont i huvudet. 😖

  Trådstartaren

  Det är starkt att be om hjälp och du är värd att må bättre!

  Tack! ❤️ Som du säger är det lättare att säga åt någon annan än sig själv. Hade en nära vän eller anhörig frågat och förklarat att hen såklart förtjänar hjälp. Jag ska ta kontakt med den som hjälpte mig förut. Det kan hända att jag behöver få en remiss igen men d  är det ju bara att träffa en läkare.

  Det är hemskt att känna sig ensam. Just i skolan är det alltid väldigt stora grupper av människor med väldigt skilda intressen också. Har du prövat att hitta vänner utanför skolan? Börja någon rolig träning kanske? Eller hitta andra spännande fritidssysselsättningar? Det.brukar finnas olika föreningar för sånt lite överallt. T ex spelföreningar, teknikföreningar, scouter, etc.

  Har du förresten tagit upp problemet med någon vuxen på skolan? De är skyldiga att arbeta med att förbättra relationerna mellan eleverna. Så be att få prata med någon vuxen på skolan som du trivs med. Och var ärlig.

  Hoppas det känns lite bättre på ett tag.

  Trådstartaren

  Jag känner mig så ofantligt ensam. Efter olyckan orkade jag inte med relationen jag haft i sex år så den avslutade jag. Efter det har jag hittat tre andra relationer. En av dem behövde jag avsluta och två av dem avslutades av de andra. Jag har knappt några vänner och det känns så oerhört otäckt att bjuda hem en bekant på kaffe eller middag. Jag klarar det bara inte! Idag var jag visserligen på middag med ett gäng från arbetsträningsplatsen. Och de skulle inte klaga om jag kom och hälsade på -det vet jag ju!- men ändå gör det där mig skräckslagen!

  Och den senaste separationen var vidrig. Det känns som att personen som lämnade mig har dött. Jag sörjer så enormt mycket. Jag förlorade den vackraste, snällaste och klokaste personen jag känner till! Om inte den personen vill ha mig: vad gör det mig till för typ av avfall? 😢 😭

  Huh.. Så här på kvällen/natten är allt så mycket tyngre än på dagtid. Jag vet att det kommer kännas bättre imorgon när jag vaknar. Men det är tungt just nu.

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
0