Skapade svar

Visar 8 inlägg - 1 till 8 (av 8 totalt)
0
 • som svar på: Tabletter
  Trådstartaren

  Haha, nu är det dags….

   

  Peace out✌️✌️

  som svar på: Tabletter
  Trådstartaren

  Jag dog inte och nu hatar mamma mig.

   

  Kul 🙂

  som svar på: Tabletter
  Trådstartaren

  Jag började planera hur jag skulle ta mitt liv för ungefär 2 år sen tror jag, men sen augusti i år har det inte gått en enda dag utan att jag har tänkt på att ta mitt liv. Idag var det nära…. Men det komiska är att ingen märker och jag vet inte om jag vill att folk ska märka. Egentligen vill jag bara gå bort i en olycka eller pga sjukdom, för då slipper min familj och mina vänner inse hur dåligt jag faktiskt mår.

  Ibland önskar jag att någon skulle se hur dåligt jag mår. Ibland önskar jag att när någon frågar mig hur jag mår att jag skulle berätta att jag har 35 tabletter i min väska som jag kommer att svälja förr eller senare. Ibland önskar jag bara att någon skulle se min arm och krama om mig hårt och säga att allt kommer bli bra. Men det kommer inte hända och det kanske är bäst så. Det kanske är bäst att jag försvinner innan någon märker…

  Det suger verkligen och ibland känns det som om allt i livet går emot en. Vad bra att du var relativt ärlig med skolsköterskan! Kanske kan du vara helt ärlig och verkligen säga exakt hur du mår? Jag jobbar på en skola nu och vet att på min skola så får elever som behöver extra stöd komma in när de verkligen behöver det. Låter som om det är något du kanske skulle behöva.

  Hoppas det löser sig för dig! <3

  Sjukt starkt att du delar med dig! <3

  Jag blev våldtagen när jag var 12 år (är 19 idag) och egentligen tycker jag inte om att säga ordet våldtäkt för det känns som om det inte var det som hände riktigt. Jag har tagit på mig skulden för det som hände, för det känns som om jag hade kunnat gjort mer för att få honom att sluta. Jag har inte pratat med någon om vad som hände och idag känner jag väll typ att jag använder sex för att skada mig själv typ. Ibland vill jag be killen att sluta för att det gör ont men jag känner någonstans att jag förtjänar smärtan och rädslan att han inte kommer sluta får mig att inte säga till. Det går snabbare om jag bara låter honom köra på tänker jag. Jag känner mig typ så äcklad av mig själv och jag har varit stupfull varje gång jag har legat med någon. Jag är tacksam att du delar med dig för då känns det typ okej att jag också delar med mig.

  Tack för att du delade med dig <3

  Hej!

  Jag tog studenten i år så jag hade typ hela sista terminen på distans. Riktigt jobbiga tider och jag förstår dig verkligen, även om inte jag hade samma svårigheter som dig. Jag hamnade i en svår depression och som än idag sitter i och det jag önskar att jag hade gjort annorlunda var att prata med någon på skolan. Prata antingen med en lärare, kuratorn eller skolsköterskan eller någon annan vuxen du känner dig trygg med. Jag vet inte hur din situation ser ut, eller om du kanske redan har kontakt med skolan. Men kanske kan ni lösa något tillsammans?! Försök att håll ut, men jag lider verkligen med er som måste ha distansundervisning.

  🙁

  som svar på: Ett nytt försök
  Trådstartaren

  Jag vet inte. Det har jag säkert men jag vill inte belasta någon med mina ”problem”. Och om jag skulle försvinna känns det bättre om ingen var medveten om hur dåligt jag mådde, för då hade ingen kunnat gjort något åt det. Då hade ingen kunnat stoppa mig och då kanske dem inte tar på sig ansvaret för att jag valde att göra det liksom.

  som svar på: Ett nytt försök
  Trådstartaren

  Jag vet inte riktigt varför jag mår såhär just nu. Har väll inte haft det så jättelätt i livet men känner väll någonstans att det alltid finns någon som har haft det värre. Jag är bara trött på att göra mig själv besviken konstant och jag vet att jag kommer gör så många människor besvikna, och jag orkar inte med det helt enkelt. Jag svalde inga tabletter i helgen och på något sätt önskar jag typ att någon skulle se hur dåligt jag mår för att slippa ”söka” hjälp. Tack för svar iaf!

   

Visar 8 inlägg - 1 till 8 (av 8 totalt)
0